W Lubinie tylko Nowak.
W Lubinie tylko Nowak.
159 SW 1.9 JTDm - 10.2013-
Honda Prelude V - 05.2018-
156 2.4 JTD - 03.2008-11.2013
Honda crx del sol esi - 10.2016-02.2018
No oczywiście, że Nowak. Zrobi lepiej niż fabryka- wcale tu nie wyolbrzymiam.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Również polecam Nowaka, jeśli chodzi o tył to wymieniałem u niego dwa wahacze poprzeczne, dwa wleczone wraz z tulejkami i łączniki stabilizatora, zrobione idealnie![]()
Tak dla odmiany, jakieś dwa tygodnie temu kuzyn odebrał swoją AR 159 Ti od Nowaka (wymiana przegubu wewnętrznego .P) Po przyjeździe do Głogowa poczuł wibracje budy podczas przyśpieszania, myślał o dwumasie.Okazało się że podczas montażu skrzywili półoś ,wbijali na pałe tak że musieli obcinać końcówkę gwintu na przegubie zewnętrznym(grzyb)
Finał jest taki , kupiłem (nową, zregenerowaną w fabryce fiata) koszt 1200zł czas oczekiwania 5dni.
Zawieszenie zwłaszcza tylne , każdy mechanik w Lubinie wymieni.
Tak dla odmiany teraz mam 156, znacie kogos kto sie podejmie regeneracji wariata? Bo w aso fiat same niedorajdy pracuja... I nie chca..
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Czyli ty zakupiłeś Grigio Africa z moim silnikiem. Wpadaj na rozrząd do nas - mam 2 wariator w słoiku rozebrany się wyśle do Darka http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.htmldo regeneracji i założy potem. Pamiętaj że dopóki sie go nie rozłoży nie wiadomo czy się nadaje do regeneracji stąd niechęć warsztatów do regeneracji.
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Dokładnie, tu się zgodzę, żadna filozofia. Jak ktoś kumaty, to i sam tył zrobi. A Nowak nie jest wyznacznikiem, już sam miałem tego przykład, są też inni, nie znaczy gorsi.
Ostatnio edytowane przez bad_tempered ; 28-10-2014 o 20:57 Powód: Dodano
Witajcie ponownie ...
Padł mi sterownik (chyba) Airbagów .. Wnosze po tym ,że nie mogę się połączyć , a sam jest trochę pokieraszowany ... Kupiłem na Allegro 2-gi .. Niestety sprzedawca przysłał mi z innym nr seryjnym .... Jednak mimo to po podpięciu to samo No ECU response ....
Czy ma ktoś w okolicach sprawny Sterownik poduszek o numerach (60669250) ,żeby podpiąć go na chwilkę do mnie i sprawdzić czy to on jest winowajcą ??
Stawiam![]()
Odezwij się do kolegi Brygadzista1, on zajmuje się autami Alfa,Lancia rozbiera i sprzedaje części.Gość godny polecenia.
Witajcie koledzy i kolezanki z Lubina
Ostatnio edytowane przez rafal-maly ; 14-11-2014 o 00:20