Może w okolicach Ślęży, okolica miła tylko, że ten termin mi nie pasuje niestety, ale ten weekend w okolicach 9, 10 maj co Wy na to?
Jeżeli chodzi o zDolny Śląsk to środek geometryczny województwa wypada gdzieś między Legnicą a Jaworem. Biorąc jeszcze pod uwagę Opolskie to wtedy będą to południowe okolice Wrocławia, mniej więcej koło Sobótki. Można więc jakieś ciekawe miejsce w okolicy poszukać i ustalić termin.
Może w okolicach Ślęży, okolica miła tylko, że ten termin mi nie pasuje niestety, ale ten weekend w okolicach 9, 10 maj co Wy na to?
Cze Norek - moze byc Jelcz![]()
cześć alfor i jest nas już dwóch. chociaż my w pracy możemy mieć codziennie, ale nie zaszkodzi na łonie natury.
a i ja moze bym wpadl,tzn z checia jak najbardziej)
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
tez bardzo chetnie ale musze w mojej malej pomalowac bok bo w niemcach tak zajebiscie ktos pomalowal ze szary pas sie zrobil :/ no i blotnik lewy niestety chyba do wymiany :/
Stajesz w takich dziadowskich miejscach ;pp btw akurat przy pieknych naszych uczelniach o miejsce parkingowe ciezko ;/
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
no z miejscem szczegolnie w okolicach lasu czy wsm jest przejeba*e ale ten blotnik i bok to pozostalosci po poprzedniej wlascicielcez mojej strony tylko zderzak z przodu troche porysowalem
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki