dzisiaj było małe spotkanie w świdnicy - 7 aut. Był jeden kolega z Wro. Pozdro i wesołych!!
czemu nie ma spotu we wrocławiu np jutro żeby sobie życzenia złożyć? proponuje godzinę 10 rano przy wzgórzu Andersa lub koło aqaparku!
dzisiaj było małe spotkanie w świdnicy - 7 aut. Był jeden kolega z Wro. Pozdro i wesołych!!
Świdnica niedaleko, a skoro we Wro ciężko to ja sobie tak podjeżdżam do kolegów z zachodnio-południowych powiatów![]()
Odległość to nie problem, potrzeba troskę chęci
Pzdr.
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM i 156 1.8 144KM Była: Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Bedzie moze najblizszy jakis spot we Wrocku to pojawil bym sie goscinie Alfa.Radom.plbo chwilowo przebywam w tych stronach.
ja jestem jak najbardziej za! można nawet w ten weekand np w sobotę na Bielanach...miejsca jest naprawdę duzo, można cos isc zjesc i pogadac.
Zainteresowani:
1. matber1
2....??
Witam! A czy z AlfaClub.pl można się dołączyć?? Jak tak to też się pisze na tą sobotę jak najbardziej![]()
ci z alfaclubu płacą wejściówke)))
Ok moze jakos dojade zbytnio nie znam wroclawia tylko jak cos to w sobote o ktorej??Dopisywac sie do listy moze sie uzbiera pare osob Włoszkamia z klubu Alfa.Radom.pl tez oplata za wejsciowke hehehe
1. matber1
2. Misiek145ts
3. .........?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki