Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska![]()
Witam. Tak sobie pomyślałem żeby założyć taki wątek. Wszystkich nas łączy to że jeździmy Alfami ale nie wiemy czym zajmujemy się na co dzień. Czasem potrzebujemy jakiejś fachowej usługi, porady. Dzwonimy po firmach, jeździmy szukamy a w sumie mamy to na wyciągnięcie ręki tylko nie wiemy o tym. Jeśli macie ochotę piszcie czym się zajmujecie i w czym ewentualnie możecie pomóc.
Tak więc ja pracuje w firmie zajmującej się sprzedażą RTV-AGD, więc jeśli ktoś potrzebuje TV, pralkę, lodówkę etc. to piszcie.![]()
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
Ja pracuje w firmie zajmującej się systemami osłonowymi; roletki, żaluzje, rol zewnetrznejak ktoś ma jakąś potrzebę to piszcie - załatwimy
![]()
Pracuję jako magazynier/magazyn techniczny czyli łożyska śruby części maszyn itp a w wolnym czasie (weekendy) bawię się w AirSoft więc jeśli ktoś będzie mieć problem z repliką postaram się pomóc![]()
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 23-02-2010 o 18:29
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
A ja ucze sie do zawodu mechanik samochodowy ;]
elektryk, monter instalacji elektrycznych komputerowych p. poż. alarmowych i wszystkich co mają kable![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki