Witam wszystkich !
Ja napewno się pojawię.Czekam na dalsze rozwinięcie tematu,i ostateczne ustalenie terminu.
Witam wszystkich !
Ja napewno się pojawię.Czekam na dalsze rozwinięcie tematu,i ostateczne ustalenie terminu.
Myślę że jeśli do poniedziałku 08.03 nie pojawi się żadna inna poważna opcja to ruszymy z zapisami, które potrwają do końca miesiąca. Czasu dużo na zastanowienie po to by decyzja była już ostateczna gdyż dokonując rezerwacji należy wpłacić zadatek rezerwacyjny i dlatego od wszystkich osób zdecydowanych, zapisanych na liście musiałbym zebrać pieniążki za nocleg i najpóźniej 5go kwietnia /poniedziałek/ dokonać ostatecznej rezerwacji przelewając im pieniądze. Przy tak dużej ilości osób /mam nadzieje że trochę nas będzie/ trzeba dokonać uprzedniej rezerwacji z większym wyprzedzeniem i może się zdarzyć tak że tego 5go kwietnia nie będzie już tylu miejsc wolnych na weekend 10-11 i w tym wypadku pojedziemy tydzień później tj. 17-18 i dlatego jeśli komuś pasuje tylko jedna z tych dat to prosiłbym o informację podczas zapisów
co do doby hotelowej to dowiedziałem się że może ona się kończyć później niż o 11 rano ale pod warunkiem że nie będą mieli rezerwacji na następny dzień![]()
kurde! też chetnie bym sie wybrał! niestety w pierwszym terminie mam wesele kuzynki wiec 100% odpada a w drógim terminie na bank nie dostane wolnego :/
co za tym idzie, niestety ale chyba nie bedzie mi dane spotkać sie w tak zacnym gronie
mimo wszystko bede śledzil temat! może akurat uda sie coś wykombinować![]()
kurcze no i lipton z wyjazdu... nakręciłem się jak cholera zresztą moja połówka również, wczoraj dowiedziałem się że szykuje mi się wesele w rodzinie, co prawda 01.05 ale jakby nie było trochę ubędzie z portfela... nie wiem czy podołam wydatkom, a do tego jeszcze muszę zrobić rozrząd... tak że w tej chwili moja obecność na spocie stoi pod wielkim znakiem zapytania ehhh a tak miałem ochotę poznać innych alfaholików... no i się zintegrować...
jest poniedziałek 08.03 czy ustalamy juz cos konkretnie? Flatbeet zaczynasz zapisy? Ja z chęcią wpłacę kasę na nocleg zeby miec juz z głowy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki