Strona 1 z 13 1234567891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Dolny Śląsk i Opolskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Dolnego Śląska (Wrocław, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnica, Lubin, Legnica, Zgorzelec, Złotoryja) i województwa Opolskiego (Opole, Kędzierzyn-Koźle, Nysa, Brzeg). Chcesz zwiedzić ten rejon, interesują Cię zabytki, ciekawe miejsca? Potrzebujesz namiary na wulkanizację lub serwis? Po informacje zapraszamy do tego działu.
    ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    28 d 4 h 48 m

Domyślnie Wiosenny, dwudniowy Spot Turystyczno - Rekreacyjny

WIOSENNY, DWUDNIOWY SPOT ALFA ROMEO

Bielawa | 10 kwietnia | sobota | godzina 12.00 | parking nad zbiornikiem Sudety

MIEJSCE SPOTKANIA

Plan jest prosty - spotykamy się w Bielawie Nad zbiornikiem 'Sudety' a następnie wyruszamy przez Walim /raz jeszcze kostka/, Głuszycę, Mieroszów, przekraczamy granicę w Golińsku i dalej do Teplic nad Metuji. Trasa ta liczy około 65km. Zwiedzamy Skalne Miasto, około 6km pieszej wędrówki, bilety w cenie - 50koron dorośli, 25koron dzieci i studenci /ok. 7.50zł i 3.75zł/. Po zakończonym zwiedzaniu ruszamy w trasę około 45km na nocleg do Dusznik Zdroju, do pensjonatu 'Granada' /nocleg 49zł za osobę ze śniadaniem/, wieczorem grill i impreza integracyjna
    Następnego dnia, koło godziny 12 wyjazd w drogę powrotną do domu.

Oczywiście jeśli ktoś nie może z różnych powodów jechać z nami do pensjonatu na nocleg ale do Skalnego Miasta chciałby się wybrać w kolumnie Alfisti to również zapraszamy!

Jak na dzień dzisiejszy termin zapisów ustalamy na niedzielę, 28 marca gdyż chodzi o to by jak najszybciej wnieść opłatę rezerwacyjną za pokoje. Termin ten ulegnie wydłużeniu o tydzień jeśli do 28go będzie Nas mała grupa. Miejsc noclegowych jest w sumie 70 ale jeśli będzie nas spora grupa to rezerwować trzeba jak najprędzej by znalazło się tyle miejsca dla nas.

Kwestię rezerwacji proponuję rozwiązać tak bym ja zebrał od wszystkich osób zdecydowanych na 100%, pełną kwotę za nocleg /49zł os./ a następnie przeleje im pełną sumę za wszystkie osoby tak by na miejscu nikt nie musiał już nic płacić. Można też indywidualnie wpłacać na ich podane konto ale wg mnie lepiej jeśli jedna osoba zbierze uprzednio pieniądze i przeleje im całość. Dlatego prosiłbym osoby zdecydowane na 100% o kontakt ze mną na PW.

Kolejność zapisów na liście będzie decydowała o kolejności przyznania pokoi

Co do zapisów na listę to proszę się wpisywać z podaniem czy jedziemy sami czy z kimś, ile konkretnie osób. Ilość osób towarzyszących może się w trakcie zapisów zmienić, wiadomo - życie Osoby zapisujące się na listę powinny być zdecydowane na 90% do 1-go kwietnia powinienem zebrać od każdej osoby kwotę za nocleg. Im wcześniej będziemy gotowi zarezerwować pokoje tym większa szansa, że je rzeczywiście zarezerwujemy dla tak sporej grupy, mam nadzieję że sporej

No to ruszamy

1. flatbeet
    2. matber1 + 1
    3. kefirek90 +1
    4. artanel +3
    5. onefiveseX + 1
    6. slavik10 + 1
    7. Jagiel + 2
    8. majster_85 + 1
    9. ystian
    10. OO__V__OO + 3
    11. Kasper + 1
    12. Why_ka + 1
    13. mierzeja11 + 1
    14. Carlos71 + 2
    15. Sweeper9292 + 1
    16. bartstep + 1
    17. monika2 + 1

Lista osób, które jadą do Skalnego Miasta ale bez noclegu:
    1. lukas_kamienna166 + 1
    2. Olaf3276
    3. Jarek`
    4. pafnUcy + 1
    5. Rafcio
    6. martinez /kolega z Czech/
    7. ZR166 /kolega z Czech/
    8. kamcazajda /kolega z Czech/
    9. ReznikCZ /kolega z Czech/
    10. speedy /kolega z Czech/
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 09-04-2010 o 22:37

Użytkownik Romeo Avatar matber1
    Mieszka w
    Bielawa
    Auto
    BYŁA Alfa Romeo 166 2.5 V6 02r, JEST Mazda RX8..narazie...
    Czas spędzony na forum
    2 d 21 h 4 m

Domyślnie

Ja jestem za. Teplice nad Metuj i skalne miasto są naprawdę godne polecenia. A co do ceny za nocleg - niecałe 50zł ze śniadaniem to dobra propozycja.
    Piszę sie na to.
    tzn ja plus osoba towarzysząca

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    tzw. "żuczek" Tomek&Justyna 156SW 1,9JTD 115/275 2004r. ... kiedyś onefiveseX
    Czas spędzony na forum
    10 d 5 h 11 m

Domyślnie

Mnie też się podoba tyle, że nie jestem w stanie powiedzieć co będę akurat robił 10 czy 11 kwietnia - w tej chwili wiem, że mam wolne... Jakby co to byłbym ja i moja żona

Użytkownik Alfa i Omega Avatar OO__V__OO
    Mieszka w
    Krapkowice/Opole
    Auto
    147 1.6 TS 105CV
    Czas spędzony na forum
    1 d 16 h 24 m

Domyślnie

fajnie jestem za miejsce super pora również. czekam na zapisy!

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar ystian
    Mieszka w
    Bielawa
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 1998r Rosso Alfa
    Czas spędzony na forum
    10 h 44 m

Domyślnie

Można było by spróbować zorganizować Polsko-Czeski spot. Może akurat spotkanie z Alfistami z Czech na granicy by wypaliło albo i nawet wspólnie by się z nami zintegrowali na grillu Jeszcze jakieś dotację z UE na takie Polsko-Czeskie inicjatywy byśmy dostali A tak to proponuję zobaczyć się w ten lub następny weekend w Bielawie na parkingu zbiornika OWW Sudety aby można było pogadać w tej kwestii i zainteresowani mogli by zobaczyć przyszłe miejsce startu i mety spotu

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    28 d 4 h 48 m

Domyślnie

Cytat Napisał ystian Zobacz post
    Można było by spróbować zorganizować Polsko-Czeski spot.
    w tej sprawie już też pisałem ja jednym, chyba największym /choć wcale duże nie było/ czeskim forum AR. może będzie jakaś na to reakcja

z zapisami myślę tydzień się wstrzymamy żeby ostatecznie w tym czasie ustalić wersję spotu ale jak na razie widzę że ta propozycja spotyka się z aprobatą

termin tak odległy jest specjalnie ustalony by każdy mógł z dużym wyprzedzeniem zaplanować sobie ten wyjazd i odłożyć na niego parę złoty

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 v6 tb... jako pasażer:D
    Czas spędzony na forum
    2 h 45 m

Red face :)

Ja jestem także za spotem, ale przerażają mnie te kilometry do przejścia...

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    tzw. "żuczek" Tomek&Justyna 156SW 1,9JTD 115/275 2004r. ... kiedyś onefiveseX
    Czas spędzony na forum
    10 d 5 h 11 m

Domyślnie

a ja właśnie chętnie połaziłbym po górach i dolinach, codzienne siedzenie w pracy przed kompem nie jest niczym przyjemnym... Mam tylko nadzieję że będzie pogoda i nie zastaniemy tam jakiś podtopów...

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 150 KM)
    Czas spędzony na forum
    2 d 22 h 17 m

Domyślnie

Witam .
    Dla mnie pomysł bombowy tez się na to piszę z dziewczyną : jak bede w kwietniu jeszcze w Polsce to na pewno pojadę pozdrawiam wszystkich

Użytkownik Romeo Avatar matber1
    Mieszka w
    Bielawa
    Auto
    BYŁA Alfa Romeo 166 2.5 V6 02r, JEST Mazda RX8..narazie...
    Czas spędzony na forum
    2 d 21 h 4 m

Domyślnie

Cytat Napisał onefiveseX Zobacz post
    a ja właśnie chętnie połaziłbym po górach i dolinach, codzienne siedzenie w pracy przed kompem nie jest niczym przyjemnym... Mam tylko nadzieję że będzie pogoda i nie zastaniemy tam jakiś podtopów...

Tam to nie bardzo jest gdzie sie wspinac i wymęczyc....tak defacto chodzisz po płaskim między fajnymi skałkami.

Strona 1 z 13 1234567891011 ... OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

matber bielawa

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia