jakis czas temu przy jednym z centrów handlowych
Ta czerwona pieknosc byla na wroclawskich blachach, spotykam jeszcze jedna na czeskich numerach przy czym koles macha i wprost rozsadza go radosc ! (oklice Powstancow Slaskich)
I tak przy okazji ktos odmachal na Braniborskiej z czarnej 156 na chyba opolskich blachach (?)
Coraz lepiej z tym pozdrawianiem ...
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!
czyja jest pomarańczowa GTA z Wrocka? i co robi w warsztacie w Gorzowie?![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

Nie zwróciłem uwagi jeszcze![]()
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.

Stoję tam czarną 156SW. Pozdrawiam z SI-C
Ostatnio edytowane przez adamescu ; 01-11-2009 o 16:59
AR 156 SW Turismo Internazionale
anno 2004 / 1.9 JTD / 115KM
MOJA BELLA: http://tnij.org/bella-ti
Pozdrawiam parę z czarno niebieskiej 145 co się na mnie patrzyli dziś w Kudowie
Pozdrawiam kolegę z 145 którego widziałem w Dzierżoniowie dziś i zapytałem się czy będzie na zlocie a zapomniałem się przedstawić. W ruchu ulicznym i wogóle
Pozdrawiam klubowicza z 155 lub 165, mijanego koło 17:30 na klecińskiej któremu najpierw mrugnąłem długimi potem awaryjnymi ale i tak nie zareagował
I pozdrawiam wszystkich alfistów których mijałem ale nie pamiętam gdzie i szczegółów na trasie Wrocław->Nachód->Dzierżoniów->Sobótka->Wrocław
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
haha ja również pozdrawiam czarną 156 DW ...KG
PS. Poszukaj ramek klubowych do swojej włoszki![]()

Kiedy zdjęcia wnetrza się pojawią!!!! ??? jestem ciekaw....tych czarnoskórych foteli "recaro" z regulacją odcinka lędzwiowego przeszywanych czerwoną nicią?!
Panowie z AR 145 146 155 147 166 (takie tylko mijałem) pozdrawiają chyba tylko swoje modele;-(
Bo macham mrugam i nic??? a mijam ich sporo we Wrocku;-(
Także nie wierzę w to że dziesiątki AR które mijałem nie wiedzą o co chodzi,
nie każdy jest co prawda z forum, ale nie wierzę że nie mijałem jakiejś klubowej...
Tylko ze 156 czasem odmachną;-)
Panowie ALFA to ALFA nie zależnie od tego jaki model;-)
P.S. Mrugam tylko lewym światłem;-) (AWARIA PRAWEGO DŁUGIEGO) ;-)
P.O.Z.D.R.O.
Ostatnio edytowane przez darloss ; 08-11-2009 o 12:46
AR 156 TS 16V 1,6 SKASOWANA;-( SPRZEDANA;-(
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki