Hahaha
Zgadza się to moje auto. Poznaje po kształcie i rejestracji
THX za info
Zrobię sobie kopie na pamiątke
Tylko ten znaczek przekrzywiony bo ojciec pożyczył dzień wcześniej auto i zapomniał zamknąć bo nie wiedział że jest wajcha od bagażnika koło siedzenia kierowcy a ja nie zauważyłem![]()
Ostatnio edytowane przez Wild Luke ; 01-02-2011 o 17:02

dadasiek, nie widzieliśmy się czasem na trasie Chojnów Lubin w niedziele około 13, Ty migałeś światełkami moja żona wtedy prowadziła ja tylko machnąłem łapką.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Moja AR 166 2,4 JTD 20V Sporttronic
widzieliśmy, widzieliśmy
jestem co weekend tam, także będę jeszcze bardziej uważał na 166'kipamiętam, że kobieta była za kierownicą, chyba blondynka
pozdrawiam,
i może do zobaczenia w weekend
Adam

taaak, zgadza się.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Moja AR 166 2,4 JTD 20V Sporttronic
No nie wszystkie drogi są u nas takie fatalne ale ostatnio w Lubinie sporo dziur jest patrzy się na drogę przed maską. Dziś widziana srebrna 166 gdy skręcała w ulicę Odrodzenia![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Polecam przejechać się Legnicą - zaorana dziurawa - a dziury łata się zdzierając asfalt az do poniemieckiej kostki - która BTW jest o niebo lepsza niż to co się dzieje np. na ul.chojnowskiej-tam się zrobiły 3 pasy juz bo ludzie wolą pokonąc krawężnik i po trawniku pocinać jak jechać srodkiem celując miedzy dziury
Tak swoją drogą to alfistów w Lubinie coś nie spotykam bo jeszcze żaden mi nie odmrugał. A jestem codziennie (alfa jezdzi ponad rok juz) a zdarza mi się nieraz równięz fiatolotem służbowym mrugnąć.
Ostatnio edytowane przez Teddy84 ; 02-02-2011 o 13:21

Pozdrawiam kolegę z białej GT który został przed momentem spacyfikowany przez ochroniarza w Smartexie
Taka patologia jest tu na porządku dziennym![]()

Dziękuję za wizytówkę zostawioną za wycieraczką wczoraj w Opolu. Pozdrawiam.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki