Jaki warsztat polecacie we Wrocławiu?

• Autor wątku Autor wątku wipi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jest faktycznie dość drogi ale to porządny gość, trzeba z nim tylko rozmawiać jak z człowiekiem

Nie rozmawiałem z nim inaczej, niż jak z człowiekiem. Nie lubię ludzi, którzy na starcie próbują mnie orżnąć, tylko dlatego, że nie znam cen części. Pan Sebastian stwierdził, że wyrąbane są sworznie dolnych wahaczy i wymianę podsumował na 1300 zł (po 500 zł za wahacz TRW i 150 zł za wymianę jednej strony). Byłem pewien, że dolne wahacze są dobre, bo sprawdzałem je tydzień wczesniej podczas kupowania samochodu i cena wydała mi się dość wysoka. Pojechałem do innego mechanika (któremu całkowicie ufam) i potwierdził, że wahacze dolne są bez zarzutu, za to górne (do których Pan Sebastian nie miał zastrzeżeń) wymagaja wymiany.

Dlatego jeszcze raz powtarzam, nie ufam Panu Bogulakowi, bo próbował mnie orżnąć na sporą, jakby nie było, kasę.

temat jest "jaki warsztat polecacie we Wrocławiu", a to nie to samo co:

;)
Przecież możemy sobie tutaj polecać warsztaty dla vw, audi, skody, forda itp

Po cóż czytać wątek od poczatku, jak można przeczytać tylko od swojego pytania, nie? :cool:
A to, że forum akurat alfowe, to drobiazg. Każdy może przeoczyć... :D

Nie chodzi o lnistwo, tylko lepiej zawsze miec aktuanlne dane. Czytalem troche temat i byl dobry warsztat ale sie przeniosl niewiaodmo gdzie, albo byl dobry i juz nie jest itd
Pozatym byloby latwiej przegladac temat, gdyby nie tego typu posty, ktore nic nie wnosza do tematu tylko przeszkadzaja go czytac. Chcesz sobie z kims pogadac to idz pochatowac.

Uważam, że właśnie o Twoje lenistwo chodzi. Wątek jest jak najbardziej aktualny, a jak masz pytanie o konkretny serwis, albo sprawę z autem, to je zwyczajnie zadaj, bo nikt z nas nie będzie czytał nikomu w myślach. Wróżek tutaj niedostatek.
Jeździmy do podanych w wątku, a czy dla Ciebie są wystarczająco dobre, to już wyłącznie twoja sprawa.
Chcesz inne, to poszukaj w książce adresowej i sprawdź.

Watek zostal zalozony w 2009 wiec nie jest specjalnie aktualny. Warsztat polecany na poczatku teraz mzoe byc odradzany. Przejrzalem kilka ostanich stron i wiekszosc jest odradzanych, polecany sie gdzies przeniosl.
Jakbym chcial czytac o warsztatach polecanych iles lat temu to bym sie udal do archiwum a nie zadwal pytanai na forum.

o matko ale macie straszliwy problem. ludzie to forum zrzeszajace sympatykow marki;) wszyscy jestesmy z jednej bandy;) troche szacunku dla siebie:)

Watek zostal zalozony w 2009 wiec nie jest specjalnie aktualny.
nie wazne kiedy został założony, bo wazniejsze z jakich dat są ostatnie posty

polecany sie gdzies przeniosl
nowy adres podaje google, wystarczy wpisać nazwę. Tyle pracy można osobiście wykonać. Wystarczy chcieć.

DANTE - sympatycy sympatykami, ale nie dajmy sobie wejść na głowę.

Ostatnia edycja:
czyli, ze co? butem nie mozna? ;)

Ja do geometrii moge jeszcze polecic pana Zbyszka na ul. Waflowej :) Dzwonimy 668677984 jest git - kolega mawia, ze pan Zbyszek kolka ustawia jak fabryka.

a ile bierze Pan Zbyszek za zbieżność?

Kurde no nie wiem jak to teraz wyglada, w zeszlym roku (tak na poczatku) placilem chyba 60-70 PLNow.
Mysle ze standardowo w 100 PLNach sie teraz usluga zamyka, najlepiej przedzwonic i zapytac.

Polecam Gościa z miejscowości SROKI, na trasie Rawicz Kobylin, w sumie 25km od Rawicza. Specjalista od Alf, robi wszystko sam w warsztacie przy domu, godny polecenia :cool:

Polecam Gościa z miejscowości SROKI, na trasie Rawicz Kobylin, w sumie 25km od Rawicza. Specjalista od Alf, robi wszystko sam w warsztacie przy domu, godny polecenia :cool:

Dobry PR nie jest zły.
Swoją drogą napisałbyś kilka postów przed reklamą.

Panowie i Panie - czy na Paprotnej tez Wam myja auta? Czy tylko nad moim pojazdem sie tak lituja, bo zawsze trafia tam uwalony jak maly prosiak?
Bo juz ktorys raz pod rzad odebralem umyte auto :) Nawet moje okulary przeciwsloneczne pod fotelem przy sprzataniu znalezli!

Ma ktos jakies doswiadczenia lub slyszal o ,,Halma" na Metalowcow we Wro ?

Amortyzatory
Powrót