Partynicka 21
53-031 Wrocław
71 795 77 37
Ostatnio mi zakrzyczeli koło 60 PLNów. Zadzwoń, sprawdź, specjalizują sie w Alfach i elektronice. Możesz sie powołać na Grześka z czarnej 155-ki![]()
a orientuje się ktoś z Was może jakie mają ceny w ASO za podpięcie do komputera?? konkretnie chodzi mi o kasowanie błędu airbag'u. Bo mi w Świdnicy krzyknęli 150zł za kompa.
Możecie polecić jakiegoś fachowca co podepnie się pod komp i wykasuję błąd za rozsądną cenę?? Ci na Paprotnej jak się cenią, może tam??
z góry dzięki za info![]()
Partynicka 21
53-031 Wrocław
71 795 77 37
Ostatnio mi zakrzyczeli koło 60 PLNów. Zadzwoń, sprawdź, specjalizują sie w Alfach i elektronice. Możesz sie powołać na Grześka z czarnej 155-ki![]()
flatbeet thanked for this post
Witam,
Czeka mnie remont generalny dolnej czesci silnika i w zwiazku z tym dwa pytania:
1) Kupowac nowy silnik (okolo 3000 + 1000 robota) i miec nadzieje ze bedzie dobry, czy naprawiac stary okolo 4.5 -> 5.0 tysiecy
2) Gdzie i u kogo kupowac / Gdzie i u kogo robic?
Jestem z wroclawia.
Czy ktos moze cos polecic?
Moj silnik to 1.6TS jezdzi na gazie, ma przejechane okolo 170tys. Bierze prawie 2L oleju na 1000km.
Dzieki
J
- ebm - noise - industrial -
Podzielmy się wiedzą!
to może z innej beczki! miałem dzwona firmowym renault mascottem i potrzebuje pilnie zregenerować przekładnie kierowniczą. najpóźniej do jutra potrzebuje odpowiedź. pomóżcie bo mnie szef zabije (a gość jest wielki)!!!
Sprawdź w Mirkowie
LINK
Nic u nich nie robiłem, także nie wiem jak robią. Ale jak ręka w nocniku to myślę, że się przyda.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
dzięki za szybką odpowiedź ale kontaktowałem sie z nimi i powiedzieli że to jest za duże auto i nie mają gdzie go postawić. mogę do nich przywieść samą przekładnię i oni zregenerują. chyba jutro sam wyjmę tą przekładnie na podwórku. co prawda jeszcze nigdy tego nie robiłem.
wszedzie tylko nie partynickiej, chyba,ze dobrze sie znacie na autach i nie dacie sie naciagnac lub oszukac, bo albo wymienia wahacz a tak naprawde tego nie zrobia albo powiedza,ze trzeba wymienic cala szkrzynie mimo,ze wystarczyloby wymienic pomke sprzegla...
Polecam irbis na Paprotnej za Marino !!!
Profesjonalna obsługa, Tanio i bardzo uczciwie.
pozdrawienia dla obsługi od blondynki z czerwonej alfy 147 oraz jej narzeczonego
czy Irbis poradzi sobie z turbodoładowaną starą benzynką sygnowaną Lacia?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki