Faaaaajnie byłoTylko ziiimno było
Ale mam wrażenie że po pewnym okresie stagnacji znów się coś ruszyło jeśli chodzi o lokalną społeczność AR
Mło było poznać nowych kolegów i mam nadzieję że kolejne spoty to tylko kwestia czasu i oby w jeszcze liczniejszym gronie. Także rozdawajcie wizytówki na lewo i prawo a na pewno będzie nas jeszcze więcej
Zresztą widzicie, ten temat liczy 58 stron co świadczy o tym że swego czasu się sporo w okolicy działo![]()

Ja już dwie rozdałem poczekamy na efekty i zobaczymy może ktoś tam się odezwie . Było fajnie ale co mnie przewiało to moje . Jeszcze teraz czuje lekki chłodek do zobaczenia być może w cieplejszych klimatach

kolego przyjedż w niedziele do Cieplic może być ciekawie

Nie w niedziele tylko jutro o 13:30 zbieramy sie pod kerfurem a pozniej lecimy do casablanki na pizze!!!!!!!!!!!

pozdro dla rejonu Wałbrzyskiego szkoda że was nie było im więcej tym lepiej czekam na kolejną inicjatywę![]()

To może jakiś spoćik? Z naszych okolic też jest kilka BELL myśle że chętni by sie znalezli

no panowie może jakieś spotkanko w okolicach Wałbrzycha w przyszłą niedziele . Byłem w Casablance w Cieplicach no i mam pare info do przekazania no i jakieś gadżety też się znajdą
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki