• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o oględziny samochodu

Koledzy bardzo proszę o oględziny Alfy 33 z Warszawy. Autko jest od kolegi z klubu. Nick punktos. Mogę na was liczyć? Bardzo mi zależy na obiektywnej opinii. Pozdrawiam
Link http://allegro.pl/alfa-romeo-33-1-4-...430051906.html

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/maz...ny_auta_naszym_regionie-15.html#ixzz4IB9lTLCk

- - - Updated - - -

Koledzy bardzo proszę o oględziny Alfy 33 z Warszawy. Autko jest od kolegi z klubu. Nick punktos. Mogę na was liczyć? Bardzo mi zależy na obiektywnej opinii. Pozdrawiam
Link http://allegro.pl/alfa-romeo-33-1-4-...430051906.html

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/maz...ny_auta_naszym_regionie-15.html#ixzz4IB9lTLCk

Przecież to ogłoszenie to Wielkopolska a nie Dolny Śląsk :)

Miałbym prośbę do osób ze Zgorzelca lub okolic o oględziny czerwonej 147. Jeżeli ktoś zna ten komis lub ma jakieś opinie o nim to tez będę wdzięczny.

Link:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-147-z-niemiec-oplacony-servis-gwarancja-ID6yzch3.html#861134a078

maaaksss PW

Ostatnia edycja:
Świdnica i okolice GT

Witam, rozglądam się już od dłuższego czasu za bella GT i w końcu wpadła mi w oko. Niestety, do celu mam 335km więc wolał bym się upewnić czy jest sens się po nią wybrać. Auto do obejrzenia w Świdnicy. Jeśli ktoś może i chce pomóc to proszę o kontakt telefoniczny, ponieważ nie mogę dodawć linków do posta tel;889432708
Pozdrawiam Karol

Ta z poprzedniego posta to moja mieszkam przy ul. Skarbowców (Krzyki - Klecina), nie ma problemu z oglądaniem/sprawdzaniem. pozdrawiam Grzegorz

Auto ze Śląska.... to chcesz żeby ktoś z wrocka Ci skoczył w przerwie obiadowej???? :edziahaha:
Poza tym skoro gość tak się chwali że robił we Flar Ital to zadzwoń/napisz do QBA`y i się wszystko dowiesz. Nie widze sensu na forum zadawać pytań.

Otrzymałem taką sugestię, żeby odezwać się tutaj, bo zawsze ktoś, coś...
Nie znam "QBA'y", ale zaraz będę szukał info.
Dzięki!

Tu w dziale regionalnym ale nie na dolnym śląsku :edziahaha: bo jak dla mnie to Będzin (Śląskie) jest bardzo daleko od dolnego śląska :sarcastic:

Witam Wszystkich!
Ktoś widział, ktoś zna i potwierdzi zgodność z opisem?
Jechać i brać?:-)
Witaj,
Sprawdź sobie po numerze vin na stronie autocentrum, bo jak dla mnie to na pierwszy rzut oka jest tam wiele kwiatków i nieścisłości odnośnie nawet samego przebiegu i stanu "jak spod igły"...

Witam,
jestem mocno zainteresowany Giuliettą QV (2010, 54k km, czerwona) z otomoto (niestety nie mogę dodać linka, bo nie mam 10 postów)

Po wstępnym internetowym sprawdzaniu mam obawy, że mogła mieć instalację LPG, która aktualnie jest zdemontowana. Wybieram się na weekend z Wawy do Wrocławia i chciałbym ją obejrzeć ale niestety nie czuje się wystarczająco kompetentny... miałby ktoś ochotę pooglądać ją ze mną?

- - - Updated - - -

Witam,
jestem mocno zainteresowany Giuliettą QV (2010, 54k km, czerwona) z otomoto (niestety nie mogę dodać linka, bo nie mam 10 postów)

Po wstępnym internetowym sprawdzaniu mam obawy, że mogła mieć instalację LPG, która aktualnie jest zdemontowana. Wybieram się na weekend z Wawy do Wrocławia i chciałbym ją obejrzeć ale niestety nie czuje się wystarczająco kompetentny... miałby ktoś ochotę pooglądać ją ze mną?

Zapraszam do współpracy. Dane kontaktowe w opisie.

Amortyzatory
Powrót