Do kogo można pojechać z AR w Kluczborku. Co myślicie o serwisie Fiata Kurc?
Ostatnio edytowane przez Maciej340 ; 19-10-2009 o 20:04
Witam kolege z klu.
Z tego co pamiętam u Kurca był taki jeden starszy Pan mechanik, któremu można było spokojnie dać auto do naprawy bo ogarniał temat. Nie wiem jak sprawa wyglada teraz czy on dalej tam pracuje. Na pewno nie wybieraj sie do pewnego goscia na byczynskiej, na przeciwko orlenu. Skroi Cie na niezla kase i bedzie udawal ze wymienil pol silnika i skrzyni biegów. Polecam natomiast chłopaków przy warsztacie u Sypki. Mimo ze robia auta z grupy VAG, znaja sie na rzeczy.
---------- Post dodany o godzinie 10:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:29 ----------
btw. ten Twoj Sportwagon stoi moze na Norwida w okolicach blokow 12-14, w czarnym kolorze?![]()
Witam kolegę
Warsztat Kurc - Fiat Może jest i dobrze wyposażony ale... Kolega robił tam rozrząd w zeszłym roku no i po 15 tyś pękł pasek - okazało się że założyli nieoryginalny a na dodatek z VW
Ja kiedyś wymieniałem klocki hamulcowe we fiacie - na oryginały przejechały niestety 20 tyś
Ludzie na tym serwisie są naprawdę w porządku ale jakość usług pozostawia wiele do życzenia......
Może się zmieniło......

Jeżdżę kiedy trzeba coś zrobić od jednego do drugiego i dalej jestem w czarnej d...komu można zostawić samochód!!!
P.S. Seboq ta Alfa to moja![]()
Ostatnio edytowane przez Maciej340 ; 20-10-2009 o 23:52

Halti słyszałem od kumli że własnie w Lublińcu jest ktoś warty polecenia. Na razie nie mam nic ale pytam tak na przyszłość.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki