Widzę sporo autek z logo AR w okolicach Kłodzka,może jakieś spotkanko noworoczo-zapoznawcze?Moja propozycja 1-2.01.2010 na parkingu koło Carrfoura,godzina do ustalenia.Pozdrawiam klubowiczów.
Ostatnio edytowane przez fiergloo ; 21-06-2010 o 22:34
jurek67
Witam, przykro mi ale ja odpadam, bede jeszcze Sylwestrowy...może następnym razem sie uda, pozdrawiam!!
Wkońcu ktoś z Kłodzko. Już od dawna zanoszę się z pomysłem zrobienia czegoś w Kłodzku, zwłaszcza, że jest tam sporo alfiątek. Ja jestem tam jakby cudziozemcem
, ponieważ blachy mam na DST, ale prawie większość tygodnia jestem w Kłodzku.
Niestety dzisiaj dowiedziałem się, że na sylwestra też będę w Kłodzku (służba z 31 na 1.01), i od razu po służbie wracam do domu do Strzelina, ale jeżeli kolega chciałby się szybko spotkać i np pogadać o jakimś terminie zlotu to z miłą chęcią się pojawię. Służbę kończę o 8.00 rano, więc byłbym uchwytny raczej z rana tak do około 10.00.
Jeżeli to koledze pasuje to proponuję 9.00 pod Galerią Twierdza ??? Pozdrawiam.

Dzięki za odzew,jeśli dam radę wstać przed 9-tą to się zjawię.Rozumie,że kolega "łagi" będzie na "chodzie".Siebie nie jestem do końca pewien,jeśli nie wyjdzie spróbujemy w innym terminie.Do zobaczenia.
jurek67
Jurek przepraszam miałem być, ale niestety musiałem dłużej zostać na jednostce bo trochę nam zeszło przekazanie służby nowej zmianie.
Jak dla mnie sprawa zlotu nadal aktualna i otwarta. W Kłodzku będę dopiero 4.I , więc jak coś to możemy pomyśleć nad jakimś terminem. Pozdrawiam i Wszystkiego naj w nowym roku.
Witam, kiedy pierwszy Kłodzki spocik ???
Nie wiecie czyja jest ta czarna, lekko zaniedbana 33 która stoi na Lutyckiej chyba?Pozdrawiam
Wpadaj tutaj, może nie Kłodzki, ale też nie daleko
http://www.forum.alfaholicy.org/show...462#post358462
I co tam Panowie![]()
Kiedy jakieś spotkanie ?
Ostatnio edytowane przez Prezess ; 08-09-2010 o 22:45
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki