Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Dolny Śląsk i Opolskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Dolnego Śląska (Wrocław, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnica, Lubin, Legnica, Zgorzelec, Złotoryja) i województwa Opolskiego (Opole, Kędzierzyn-Koźle, Nysa, Brzeg). Chcesz zwiedzić ten rejon, interesują Cię zabytki, ciekawe miejsca? Potrzebujesz namiary na wulkanizację lub serwis? Po informacje zapraszamy do tego działu.
    ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    38 d 16 h 7 m

Domyślnie

Cytat Napisał Pingwin Zobacz post
    ...Mamy tutaj ...
    Właśnie! Tutaj! A tutaj zaglądają w głównej mierze tylko klubowicze z Alfaholików. A co z drugą połową miłośników marki z Alfa Clubu, czy jeszcze innych klubów o których istnieniu pojęcia nawet nie mam? ja przez pierwsze pół roku bycia tutaj nie wiedziałem o istnieniu AC a gdy sie przypadkiem dowiedziałem to sie nagle okazało że więcej spotów organizowanych jest tam właśnie. Ze ludzie z tamtego klubu jakoś chętnie się spotykają w plenerze i może właśnie dlatego tam ten pomysł ze stroną regionalną spotkał się jak na razie z samymi pozytywnymi opiniami.

ja nie mówię że zmieniam przynależność klubową bo tu sie urodziłem i tu jest mój dom poza tym tu mi się bardziej podoba niż na AC z kilku względów, miedzy innymi estetycznych ale nie chce być ślepy na fakt że istnieje jeszcze jeden, tak samo duży klub zrzeszający tak samo dużo ludzi jak tu. a spoty znowu nie odbywają się tak często by tą nową stronę trzeba było śledzić codziennie w sprawie newsów. tutaj się spędza dużo czasu bo tutaj jest zawsze dużo do poczytania.
    kolega nie chce to nie musi sie zapisywać u nas. przecież za rękę nie ciągnę

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar matber1
    Mieszka w
    Bielawa
    Auto
    BYŁA Alfa Romeo 166 2.5 V6 02r, JEST Mazda RX8..narazie...
    Czas spędzony na forum
    3 d 45 m

Domyślnie

Wygląda super....oby nie było to kolejne martwe forum.
    Pozdrawiam!

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Wroclaw.
    Auto
    A.R 156 1,9 JTD.r.2002.
    Czas spędzony na forum
    3 d 1 h 13 m

Domyślnie

Wyglada zachecajaco,oby sie przyjelo.Powodzenie.
    ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar rafik.
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156SW
    Czas spędzony na forum
    3 d 13 h 24 m

Domyślnie

Cytat Napisał matber1 Zobacz post
    Wygląda super....oby nie było to kolejne martwe forum.
    Pozdrawiam!
    Ideą strony nie ma być forum tylko informacje na temat userów, spotkań, spotów, złotów jak także relacje z nich. Z tego co zrozumiałem również ma być galeria na foto itp.

Natomiast jeśli chodzi o spotkania we Wrocławiu to jak robiłem temat na AC to wklejałem go na AH, DFAR i grupę dyskusyjnej IKARA. Zawsze to owocowało sporą ilością ludzi i nikt nie narzekał.
    -------------------------
    AR 156 2.4jtd, 191/360

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    38 d 16 h 7 m

Domyślnie

Cytat Napisał rafiki Zobacz post
    Ideą strony nie ma być forum...
    Dokładnie! Raz jeszcze powtarzam - to nie będzie forum
    Strona głównie informacyjna gdzie wszystko, co tyczy naszego województwa, będzie w pigułce
    Spoty, zloty, imprezy oraz pomocne serwisy wszelakich dziedzin samochodowych /blacharz, lakiernik, mechanik czy co tam jeszcze.../

Natomiast jeśli chodzi o spotkania we Wrocławiu to jak robiłem temat na AC to wklejałem go na AH, DFAR i grupę dyskusyjnej IKARA. Zawsze to owocowało sporą ilością ludzi i nikt nie narzekał.
    Bo tak to teraz wygląda.. podobnie robiliśmy z ostatnim świdnickim a chodzi o to by teraz na jednej stronie było wszystko to co dzieje sie czy na AlfaCLubie czy na Alfaholikach czy jeszcze gdzieś.
    kropka

Użytkownik Embrion Avatar bartek_chab
    Mieszka w
    Jelenia Góra/Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 V6, '99
    Czas spędzony na forum
    14 m

Domyślnie

Już myślałem, że będą same negatywne wypowiedzi Jednak jest szansa na dwóch użytkowników.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar rafik.
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156SW
    Czas spędzony na forum
    3 d 13 h 24 m

Domyślnie

Cytat Napisał bartek_chab Zobacz post
    Już myślałem, że będą same negatywne wypowiedzi Jednak jest szansa na dwóch użytkowników.
    Szansa zawsze jest. Najlepiej nie gadać tylko robić a reszta przy dobrych wiatrach sama się rozkręci. Z czasem będzie można pomyśleć o karcie rabatowej w zamian za baner na stronie. Możliwe że Wrocławskim IC i Fota mógł bym coś namotać.
    -------------------------
    AR 156 2.4jtd, 191/360

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia