Właśnie! Tutaj! A tutaj zaglądają w głównej mierze tylko klubowicze z Alfaholików. A co z drugą połową miłośników marki z Alfa Clubu, czy jeszcze innych klubów o których istnieniu pojęcia nawet nie mam? ja przez pierwsze pół roku bycia tutaj nie wiedziałem o istnieniu AC a gdy sie przypadkiem dowiedziałem to sie nagle okazało że więcej spotów organizowanych jest tam właśnie. Ze ludzie z tamtego klubu jakoś chętnie się spotykają w plenerze i może właśnie dlatego tam ten pomysł ze stroną regionalną spotkał się jak na razie z samymi pozytywnymi opiniami.
ja nie mówię że zmieniam przynależność klubową bo tu sie urodziłem i tu jest mój dompoza tym tu mi się bardziej podoba niż na AC z kilku względów, miedzy innymi estetycznych
ale nie chce być ślepy na fakt że istnieje jeszcze jeden, tak samo duży klub zrzeszający tak samo dużo ludzi jak tu. a spoty znowu nie odbywają się tak często by tą nową stronę trzeba było śledzić codziennie w sprawie newsów. tutaj się spędza dużo czasu bo tutaj jest zawsze dużo do poczytania.
kolega nie chce to nie musi sie zapisywać u nas. przecież za rękę nie ciągnę![]()
Wygląda super....oby nie było to kolejne martwe forum.
Pozdrawiam!

Wyglada zachecajaco,oby sie przyjelo.Powodzenie.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Ideą strony nie ma być forum tylko informacje na temat userów, spotkań, spotów, złotów jak także relacje z nich. Z tego co zrozumiałem również ma być galeria na foto itp.
Natomiast jeśli chodzi o spotkania we Wrocławiu to jak robiłem temat na AC to wklejałem go na AH, DFAR i grupę dyskusyjnej IKARA. Zawsze to owocowało sporą ilością ludzi i nikt nie narzekał.
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360
Dokładnie! Raz jeszcze powtarzam - to nie będzie forum![]()
Strona głównie informacyjna gdzie wszystko, co tyczy naszego województwa, będzie w pigułce
Spoty, zloty, imprezy oraz pomocne serwisy wszelakich dziedzin samochodowych /blacharz, lakiernik, mechanik czy co tam jeszcze.../
Bo tak to teraz wygląda.. podobnie robiliśmy z ostatnim świdnickim a chodzi o to by teraz na jednej stronie było wszystko to co dzieje sie czy na AlfaCLubie czy na Alfaholikach czy jeszcze gdzieś.Natomiast jeśli chodzi o spotkania we Wrocławiu to jak robiłem temat na AC to wklejałem go na AH, DFAR i grupę dyskusyjnej IKARA. Zawsze to owocowało sporą ilością ludzi i nikt nie narzekał.
kropka![]()

Już myślałem, że będą same negatywne wypowiedziJednak jest szansa na dwóch użytkowników.
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki