Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Dolny Śląsk i Opolskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Dolnego Śląska (Wrocław, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnica, Lubin, Legnica, Zgorzelec, Złotoryja) i województwa Opolskiego (Opole, Kędzierzyn-Koźle, Nysa, Brzeg). Chcesz zwiedzić ten rejon, interesują Cię zabytki, ciekawe miejsca? Potrzebujesz namiary na wulkanizację lub serwis? Po informacje zapraszamy do tego działu.
-
Użytkownik
Maniak resoraków
potrzebny mechanik....
potrzebuje mechanik w okolicy Legnica,Lubin,Wałbrzych, Jelenia Góra....jakos tak....dobrego i znajacego sie na alfie i mozliwosc bezproblemowego podlaczenia pod kompa...mam problem z marchewka..........
-
07-02-2010 15:24 # ADS
Akwizytorka
-
-
Użytkownik
Maniak resoraków
no kolego jak widac w opisie uzytkownika AR 156 1.9jtd......
-
Użytkownik
Alfa i Omega
ja mam dobrego w JG, zna się na rzeczy, wymieniał mi miedzy in. rozrząd, wahacze
a co do podłączenia pod kąpa kolega Minciu z tego forum ogłaszał się, że oferuje pomoc i jest z JG
Ostatnio edytowane przez dududs ; 07-02-2010 o 18:00
-
Użytkownik
Maniak resoraków
dzieki, chodzi o podlaczenie pod kompa...zapytam kolegi Minciu...thx
-
dududs a do kogo ty oddajesz autko??
-
Użytkownik
Alfa i Omega

Napisał
kasza85
dududs a do kogo ty oddajesz autko??
jeżeli chodzi o sprawy mechaniczne itp to na ul. Okopowej (równoległej do Zgorzeleckiej) jest dobry mechanik, który zawsze leczy moje autka a jeśli chodzi o alfadiaga to tak jak pisałem wcześniej kolega z forum pomagał mi
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia