jak tak czytam niektóre stanowiska to nawet nie wiedziałem ze takie istnieją
pełen przekrój jak widać
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!

inż. budownictwa
a tak poza tym to chętnie po pracy spotkałabym się z Alfistamiprzyznam szczerze, że jakoś do tej pory nie uczestniczyłam w zlotach ani spotkaniach, ALE chcę to zmienić. jestem z Wro, często mijam na drodze Alfy, ale mało kto machnie, albo zamruga światłami. jeśli jakaś impreza jest w planach proszę o info
Są samochody i jest Alfa Romeo.
We Wrocławiu spoty są... efektywnie 2 razy do roku ;-)
Impreza Alfaholików akurat ma się odbyć u nas: Zlot Alfaholicy 2010 - ZAPISY
Informacje o spotach jak dotąd pojawiały na forum Alfaclubu: http://www.forum.alfaclub.pl/viewforum.php?f=1
Ja wybieram trzecią opcję, bez umawiania z leniami zabieram Alfinę na ciekawe dolnośląskie kręte ścieżki ;-> i najczęściej przyjemność łączę z jakąś trasą pieszą po górach.
Pozdrawiam, d.
Wypady mają najczęściej charakter spontaniczno-weekendowo-jednodniowy, ale jeśli zechcesz to postaram się dać cynk z wyprzedzeniem.
Nie wiem czy wolisz podążać za nami swoją maszyną, czy też dostać się na pokład Alfy mutanta z nieco aspołecznym kierownikiem ;-)
Pozdrawiam, d.

nie wiem czy nadążymy - ja i moja perełka to dwie małe istoty, więc w porównaniu z mutantem możemy wypaść słabosię zobaczy. czekam w takim razie na cynk
![]()

zwykle to mówię na Nią "Niuńka"

Ja jestem podleśniczym a wieczorami dorabiam w Firmie Windykacyjnej![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki