ADF Auto to dealer samochodów Alfa Romeo, Lancia i Fiat. Dział części ADF Auto przygotował dla Alfaholików zniżkę na oryginalne części do samochodów Alfa Romeo na poziomie Klub Premium (klub zrzeszający warsztaty, sklepy motoryzacyjne).
Aby otrzymać zniżkę należy powołać się na Klub Alfaholicy, a następnie pracownik przedstawi nam cenę detaliczną danej części i cenę z rabatem dla Alfaholików. Najlepiej kontaktować się drogą mailową - możliwość przesłania rysunków etc.
E-Mail: hurt@adfauto.pl lub sklep@adfauto.pl
Nr tel.: (71)3343031 lub (71)3343032
ADF AUTO Sp. z o.o.
Dealer Fiat, Alfa Romeo, Lancia
ul. Karkonoska 45
53-015 Wrocław
www.adfauto.fiat.pl
ADF Auto wysyła również części drogą pocztową (można zamawiać przez internet).
Ostatnio edytowane przez Administracja ; 27-02-2010 o 16:28
a czy, jako alfaholik, mogę zakupić również samochód w ich salonie ze zniżką? Bo tak sobie myśle... jak dają 16 procent na rocznik 2009, utarguje jeszcze do 19 procent, powiedzmy, a potem, jako alfaholik, dadzą mi jeszcze ze 6 procent...
No to kupię sobie AR 159 TBi, nie za 110 tysięcy ale za 83 tysiące...

Jedź do salonu i wytarguj wszystkim zniżkę![]()
Uzbierałem około 75tyś - wystarczy na Giuliette w benzynce 150KM ?? Najlepiej to raczej podjechać na Karkonoską rozpocząć rozmowy.
Tremor 156 1.8 TS
dziwne, bo z tego co wiem to FAP wycofał się z Klubu Premium ( dla sklepów ) jakies 2 lata temu.

Takie info dostałem w mailu od przedstawiciela ADF Auto - "zniżki na poziomie Klub Premium". Pewnie to zniżka wyłącznie dealera, a nie całego przedstawicielstwa.

Witam,
Zamawiając dziś telefonicznie uszczelkę pod pokrywę zaworów, na pytanie o zniżkę dla członków Klubu Alfaholicy, usłyszałem, że nic na ten temat Pani w ADF nie wie. To jak to jest - zniżka jest ale pracownicy o niej nie wiedzą?
To jest przypomnienie o istnieniu ASO na Karkonoskiej.
Nie polecam ADF. Poziom obsługi jest tam co najmniej mierny jak na ASO. Kiedyś trafiłem tam z likwidacja wgniecenia na blotniku.
Jak sie pozniej okazalo gdy zaczalem sie przygladac i robic pomiary lakieru juz po "zabiegu", firma ADF wcale nie polakierowala mi na nowo nadkola, ani drzwi, a wystawila fakture na 1,400 zł (na szczescie placil ubezpieczyciel).
Wgniecenie bylo tak male ze oczywiscie byla szansa na wyciagniecie je i pewnie na tym sie skonczyla naprawa. Auto jednak stalo przez prawie tydzien. Zaczal mnie zastanawiac fakt ze cos jest nie tak w momencie kiedy odebralem samochod i caly byl brudny tak jak go oddawalem, a tylko drzwi i nadkole byly przejechane szmata z plynem, bo tak to wygladalo.
W dodatku zwrocono mi samochod z upchanym dywanikiem pod pedalami i ogolnym syfem w srodku. Odbieralem auto wieczorem i nie zwrocilem na to uwagi. Sprawe odlozylem, ale chyba do niej wroce. Dzieki mozliwosci dosc czestego kontaktu z przedstawicielami FAP nie omieszkam opowiedziec sytuacji.

Dla informacji: zniżka dla Alfaholików wynosi 16%.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki