no dalej zapisywać się![]()
dostałem informacje o pokojach więc tak:
- 12 pokoi 2os
- 4 pokoje 3os /w tym dwa w których zmieszczą się 4 osoby bo są w nich dwa pojedyncze łózka i jedno duże łoże/
- 6 pokoi 4os /w tym jeden 4/5-osobowy/
do tego dochodzą trzy apartamenty - dwa 4-osobowe i jeden 5-osobowy
jednak oczywiście w dniu rezerwacji zapewne te wszystkie pokoje nie będą dla nas wolne, jak mówiłem o kolejności decyduje numer na liście ale liczę też po cichu na Waszą wyrozumiałość że jeśli ktoś z Was będzie jechał w większej grupie swoich znajomych to sam wybierze większy pokoik a dwójki zostawi dla osób które rzeczywiście będą same w parze![]()
Niestety ja chyba odpadam.
Alfa dostała następny strzał w bok :/
udzerzenie poszło także w przednie koło i troche mi ściąga alfe w prawo.. :/
Ale będę jeszcze myślał żeby chociaż czymś do skalnego z Wami pojechac![]()
Jarek`
Współczuję Ci, bo bardzo dobrze Cię rozumie, w przeciągu roku miałem 3 stłuczki na szczęście kończące się drobnymi rysami w wgnieceniami na elementach wymiennych typu błotnik, drzwi i teraz ładuję w alfkę dużo kasy i niewiem czy uda mi się wyskrobać jeszcze na zlocik. Ale bardzo chce i w ostateczności podepnę się do kogoś na hol, ale pojadę![]()
ja też bym z chęcią wpadł ale alfa jest u mechanika dostała palpitacji serca i jak coś się uda zrobić to pojadę na wycieczkę ale jak na razie nic nie obiecuję
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki