No proszę jak nam sie ładnie Jelonka pokazuje!! Super!
Bardzo często jestem w Jeleniej, widok jak sie wjeżdza do miasta jest piękny a szczególnie zjazd z Kaczorowa na Jelenią...z chęcia wpisuje sie do was!!
witam Alfaholików i miłośników Alfy Romeo,
Żeby troszke zmobilizować posiadaczy Alfy Romeo z okolic kotliny jeleniogórskiej do działania w grupie regionalnej, wyszedłem na przeciw i takową grupę społecznościową stworzyłem (generalnie nigdzie nie natknąłem sie żeby podobna była w naszej okolicy). Myślę że grupa ta pomoże na początek dać rozeznanie ile tak naprawde Alfaholików jest w okolicy. Nastepnie bedziemy mogli być może organizować regionalne spociki.
poniżej link grupy społecznościowej Kotliny jeleniogórskiej:
http://www.forum.alfaholicy.org/grou...niogorska.html
oczywiście zapraszam wszystkich miłośników kotliny jeleniogórskiej... także z innych grup regionalnych![]()
Ostatnio edytowane przez AjRomek ; 16-03-2010 o 18:30
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
No proszę jak nam sie ładnie Jelonka pokazuje!! Super!
Bardzo często jestem w Jeleniej, widok jak sie wjeżdza do miasta jest piękny a szczególnie zjazd z Kaczorowa na Jelenią...z chęcia wpisuje sie do was!!
zastanawiam się czy nie spotkać się za tydzień w sobotę/niedzielę gdzieś w jeleniej pogadać, co wy na to??
już oczywiście zapisany, fajno by było spotkac się w kilka osób i pogadac, z tego co widzę w klubie jest już 7 osób więc nie jest tak tragicznie no ale brakuje nam troszkę do innych regionów![]()
Ja mam niedaleko więc mógłbym się wybrać o ile będę mieć wolne w pracy. Dajcie tylko jakiś konkretny termin i gdzie się spotykamy. Proponuję gdzieś na przelotówce Jelenia - Kaczorów![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Niestety nie dam rady 21.03, jadę na imprezę strzelecką obok Krosna aaaaale może następnym razem![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki