witam Alfaholików i miłośników Alfy Romeo,
Żeby troszke zmobilizować posiadaczy Alfy Romeo z okolic kotliny jeleniogórskiej do działania w grupie regionalnej, wyszedłem na przeciw i takową grupę społecznościową stworzyłem (generalnie nigdzie nie natknąłem sie żeby podobna była w naszej okolicy). Myślę że grupa ta pomoże na początek dać rozeznanie ile tak naprawde Alfaholików jest w okolicy. Nastepnie bedziemy mogli być może organizować regionalne spociki.
poniżej link grupy społecznościowej Kotliny jeleniogórskiej:
http://www.forum.alfaholicy.org/grou...niogorska.html
oczywiście zapraszam wszystkich miłośników kotliny jeleniogórskiej... także z innych grup regionalnych![]()
Ostatnio edytowane przez AjRomek ; 16-03-2010 o 18:30
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
No proszę jak nam sie ładnie Jelonka pokazuje!! Super!
Bardzo często jestem w Jeleniej, widok jak sie wjeżdza do miasta jest piękny a szczególnie zjazd z Kaczorowa na Jelenią...z chęcia wpisuje sie do was!!
zastanawiam się czy nie spotkać się za tydzień w sobotę/niedzielę gdzieś w jeleniej pogadać, co wy na to??

już oczywiście zapisany, fajno by było spotkac się w kilka osób i pogadac, z tego co widzę w klubie jest już 7 osób więc nie jest tak tragicznie no ale brakuje nam troszkę do innych regionów![]()
Ja mam niedaleko więc mógłbym się wybrać o ile będę mieć wolne w pracy. Dajcie tylko jakiś konkretny termin i gdzie się spotykamy. Proponuję gdzieś na przelotówce Jelenia - Kaczorów![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

to ja się piszę, mam nadzieję, że parę osób się zjawi
Niestety nie dam rady 21.03, jadę na imprezę strzelecką obok Krosna aaaaale może następnym razem![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki