Na ostatnim zlocie padł pomysł zorganizowania sylwestra 2010/2011 we wspólnym gronie. Okazało się że nikt jeszcze nic nie ma w planach i można by tą noc i parę poprzednich spędzić gdzieś w górach. I teraz pytanie, ciągniemy coś dalej czy rozchodzi się to po kościach i każdy spędzi go po swojemu.
Jak mamy zamiar coś zorganizować, to nie chcę nic mówić ale czasu jest bardzo mało bo z każdym dniem ubywa noclegów i kurczą się możliwości.
Ja się piszę. Planów nie mamy, a te które mieliśmy przez Alfę musiałem ze względu na duże koszty przyciąć.
Jakby co ja + moja Magda.
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Osobiście też nie mam żadnych planów na sylwestra. Ale moim zdaniem to trochę za szybko ten pomysł padłJeszcze trwa kalendarzowe lato, nawet połowy września nie ma a już są pomysły na temat sylwestra. Może od razu pomyślmy już o wspólnej wigilii?
![]()
Ale wstępnie mogę się pisać na sylwestra
"Rozsądek podpowiada. Serce kieruje."
Dokładnie, ten sam miałem problem wzeszłym roku, za póżno organizowane i mało gdzie miejsca były :/ Dlatego ja uważam że pora jest dobra.
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Fajny pomysł. Też jak narazie nie mam planów na ten ostatni dzień roku.I też jak narazie sam
Wstępnie też się piszę
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki