Czy korzystał ktos z usług zakładu przy Rychtalskiej 8, w kwestii obszywania kierownic i gałek i szycia mieszków?
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Grześka z rychtalskiej znam bardzo dobrze, potrafi zrobić zajebiście, ale jak mu się nie chce spartoli jak każdy. Swego czasu współpracowałem z nim i problemy z jakimi musiałem się użerać to przesadna nieterminowość, co czasem ostro wkurzało jeśli była to robota dla klienta, który np. w na następny dzień miał odebrać gotowe auto. Jeśli chcesz mogę Ci wrzucić kilka zdjęć zrobionej przez niego roboty (obszyta kierownica, słupki pod tweetery, boczki drzwiowe)
W tej chwili jeśli oddaje coś do roboty to do Lubina, jeśli jest to większa robota, jeśli jakaś pierdoła to na ul. Szymanowskiego (musisz wejść do sklepu tam gdzie sprzedają materiały tapicerskie i spytać o tapicera).
W tej chwili będę obszywał na nowo fotele u mnie w spiderze i na tej robocie przetestuje innego tapicera - z Olesnicy, jak będzie ok to dam znać![]()
Ostatnio edytowane przez iNTELL ; 06-12-2010 o 17:02
Fajnie by było zobaczyc efekty, jakbys miał wrzuć ze 2 zdjęcia. Szukałem po innych forach, i głównie polacją właśnie Rychtalską i małżeństwo z Nadolic Wielkich po Wrocławiem. Efekty ich pracy widziałęm i muszę przyznać że ładnie wygląda. A co do Oleśnicy to też z chęcią usłysze opinie![]()
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Jutro jeśli mi się uda zrobię fotki, dziś już zbyt ciemnoJeśli jutro nie dam rady to niestety będę miał możliwość dopiero w czwartek.
rain skontaktuj się z kol. Belfer27,
Ja na dniach będę robił kierownicę u niego.
Obszywanie skórą - czyli co potrafi kolega Belfer27
Ostatnio edytowane przez RobertWroc ; 14-12-2010 o 21:31
Mogę spokojnie polecić firmę Stawoj na Wojnowie, ulica Włościańska. Aktualnie troche tam pracuję i wiem, jak robią. Jeśli ktoś by potrzebował konkretniejszych namiarów, zapraszam na priv.
Koleżanka: Co kupiłeś?
Ja: No Alfa Romeo oczywiście.
Koleżanka: Wow, aż mi poziom endorfin podskoczył...
Hehe, to samo mógłbym powiedzieć o pewnym młodym elektroniku który współpracował przez jakiś czas z firmą w której pracowałem...
Grześka także znam, szył mi parę rzeczy m.in. kierownic. Potwierdzam że z jakością u niego jest jak z kursem dolara. Raz wyżej, raz niżej...
Mogę polecić firmę tapicerską z Łodzi: Tap-Car www.tapcar.pl w której jestem tapicerem![]()

Ja naprawialem fotel w Rysiu(zszywanie i barwienie)
http://centrum-skory.com.pl/pl/index
Jestem zadowolony także mogę polecić
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!

witam
poszukuje kontaktu z uzytkownikiem o nicku Kabar
ktory pracuje jako tapicer w firmie TAP CAR w Lodzi
w sprawie konsultacji i porady na temat tapicerki samochodowej
z gory dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam
Tomek
no to jak w lodzi to raczej tu go nie znajdziesz bo to nie to wojewodztwo![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki