18ta pasuje ale dzisiaj jutro przynajmniej mi, pasowalo by wczesniej- na noc jade do pracy wiec dlugo z wami bym nie zabawil :/ czego moglbym zalowac bo przy was napewno duzo rzeczy bym sie dowiedzial ... no ale jak juz mowilem ustalcie wy a ja sie dopasuje jesli bedzie mozliwosc. Pozdrawiam i mokrego dyngusa![]()
Jak dla mnie to dzisiejszy dzień też może być
---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:32 ----------
No to teraz konkretnieSpotkamy się dzisiaj około 18 na parkingu pod Makiem
![]()
Kuris, do kiedy zostajesz w K-Z ? w razie gdyby nam nie wyszedl spot to moze spotkalibysmy sie na miejscu.
o to duzo czasu... gdyby co to moglbys sie podpiac ? sluze laptopem ew. moge sciagnac programy tylko musialbys napisac co i jak, to moze powiedzialbys mi prawde o mojej Alfie.
Jesli mialbys czas i ochote oczywiscie ...
wiesz mam kabelek i FECUS ale za bardzo się nie znam bo się dopiero uczę ale spoko podstawy sprawdzimyjeżeli chodzi i laptopa to mam ze sobą tylko mam padniętą bateria jak by co to zabierz ze sobą byle byś miał na nim XP bo pod wistą czy 7 coś ma problem ten kabelek no i najnowszy net framework 4
![]()

no widzę że wreszcie się coś ruszyło w temacie ja tez się pisze tylko może o 17 ( ten parking to koło galeri w kłodzku bo mam problem z lokalizacja) :-)))))
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki