Akurat planowałem wyprać wnętrze, chyba sie opłaca...
http://gruper.pl/x.php/1,4372/Myjnia...law-2011-05-22
Ja się chyba wybiorę, nie chce mi się samemu czyścić![]()
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.i-ca.pl

I jak Panowie, ktoś korzystał z usług Myjni Paryskiej?
Jeżeli tak, to czy polecacie? Myślę bardziej o klimatyzacji niż o praniu tapicerki.
Pojawiła się kolejna promocja:
http://www.godealla.pl/promocja/wroclaw/39766/59-zl-zamiast-249-zl-za-specjalistyczny-serwis-klimatyzacji-samochodowej-oferta-wymienna-na-pranie-tapicerki
I właśnie się zastanawiam czy nie skorzystać.
nora, garaż przydomowy, prawie mi klimę uszkodzili, gdybym nie zauważył to byłoby po frytkach. brak kompetencji, jakiś młody szczyl robi wszystko byle jak
Potwierdzam opinię barabasza. Tapicerka wymagała porządnego wyczyszczenia, chłopak zrobił to byle jak, poświęcając jakieś 40minut ( bo tyle trwa usługa ). Szkoda pieniędzy na nich, bo są miejsca gdzie robią to bardziej profesjonalnie, albo wyczyścić samemu. Odradzam.
Chciałbym potwierdzić powyższe opinie - zdecydowanie ODRADZAM!
Niespełna rok temu kupiłem na jednym z serwisów z zakupami grupowymi kupon na serwis klimatyzacji.
W związku z tym że z klimy śmierdoliło już od jakiegoś czasu a kupon za chwilę miał wygasnąć, umówiłem się na wizytę i pojechałem skorzystać z usługi.
Klima została nabita, odgrzybiona, wnętrze auta ozonowane ale niestety to w jakich warunkach to się odbywało to jest jakieś nieporozumienie.
Mam wrażenie że ten koleś sam nie wie co robi, ma dwa przewody, wie gdzie je podłączyć, który guzik nacisnąć i jedziemy, robi się samo.
Nie znam się na klimatyzacji od strony mechanicznej a tylko jako obsługujący ją z wewnątrz auta kierowca wiec się nie wymądrzałem, ale pierwsze moje zdziwienie pojawiło się wtedy, gdy podpiął tylko jeden przewód (czerwony) bo drugi (niebieski) miał z jego strony jakiś inny wtyk który nie pasował do zaworu przy klimie. Stwierdził jednak, że jeśli nie pasuje to nic, obejdzie się bez drugiego przewodu, nabijanie (klienta?) odbędzie się po prostu nieco dłużej niż przy podpięciu obydwóch przewodów.
Po drugie w ofercie była mowa o wymianie oleju układu klimatyzacji niestety nic takiego nie miało miejsca a ja po tym co zobaczyłem i usłyszałem nie miałem nawet odwagi się o to upominać a tylko jak najszybciej stamtąd odjechać.
Niestety, nie zweryfikowałem tego miejsca przed zakupem kuponu ale przynajmniej wiem żeby to miejsce omijać szerokim łukiem.
W międzyczasie koleś mył inne auto które stało za mną. Wszystko po łebkach, szybko, napier****anie klapą od samochodu aż trzeszczało, w międzyczasie sto telefonów. W pewnej chwili właściciel auta prosi o zmycie kleju po naklejce na tylnej klapie - koleś bierze szmatkę, machnał z 10 razy, jednocześnie rozmawia przez tel i mówi do właściciela auta że to będzie kosztowało 10zł
Z mojej strony szok i niedowierzanie, być może jeszcze po prostu mało widziałem
W życiu nie oddałbym mu swojego auta do sprzątania/mycia.
Na koniec usłyszałem że ładne to moje auto, widać że jeszcze nie zdążyłem go zajechać - zacząłem się śmiaćbo nie miałem zamiaru gościa uświadamiać.
Dopłaciłem za czynnik + za odgrzybienie klimatyzacji, jeszcze lekko nieprzyjemna sytuacja z naciągnięciem mnie na kilka złotych, upomniałem się o swoje i pojechałem.
Nigdy więcej.
Podsumowując - NIE POLECAM!!! .... chyba że Twoje poczucie estetyki i profesjonalizmu wykonywania usług jest bliskie Z-E-R-U![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki