Strona 1 z 65 123456789101151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 649
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Dolny Śląsk i Opolskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Dolnego Śląska (Wrocław, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnica, Lubin, Legnica, Zgorzelec, Złotoryja) i województwa Opolskiego (Opole, Kędzierzyn-Koźle, Nysa, Brzeg). Chcesz zwiedzić ten rejon, interesują Cię zabytki, ciekawe miejsca? Potrzebujesz namiary na wulkanizację lub serwis? Po informacje zapraszamy do tego działu.
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar bartstep
    Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    AR 147 1,9 JTD 116KM
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    8 d 14 h 12 m

Domyślnie Andrzejkowy Zlot w Karkonoszach 26-27.11.2011

Witam, witam

Wraz z kolezanka Adusia0 zapraszamy na

II ZLOT ALFAHOLIKOW, Jelenia Gora 2011, pod patronatem honorowym Prezydenta Miasta Jelenia Gora.

Ci, ktorzy bawili sie z nami w zeszlym roku juz wiedza jak wyglada organizacja, ci ktorzy nie byli, zapraszamy, by sie przekonali. Generalnie jest TAK>>

A teraz kilka konkretow:

8c00">Zaczynamy oficjalna czescia. Spotykamy sie w Jeleniej Gorze na parkingu Carefour (ul. Jana Pawla II) o godzinie 10.30.
    I zaczynamy realizacje planu kulturalno-rozrywkowego, czyli m.in. zwiedzanie wiezy rycerskiej, zwiedzanie rynku jeleniogorskiego, odwiedzimy autoryzowany serwis Jelcar
    .
    Kolejna atrakcja jest w trakcie dogrywania, wiec jak sie dogra to dodamy ja do oficjalnego planu zlotu.

Pozniej przechodzimy do czesci rozrywkowej, czyli:
    Bawimy sie w Borowicach. Zaczynamy uroczysta obiadokolacja. Mamy wspolny stol, ktory zastawiony jest wszelkiego rodzaju specjalami spozywczymi (ci, ktorzy uczestniczyli w zlocie anno domini 2010 pamietaja zastawione stoly).
    Znow mamy zorganizowana dyskoteke (tym razem juz ja sie o to postaram, zeby trwala dlugoooo i nie krocej niz...).
    Zajmiemy sie tez wrozbami i laniem wosku. To w koncu ANDRZEJKI !!!!
    Nocleg jest sprawa oczywista, (pokoje 2, 3 i 4-ro osobowe) a rano dla naprawienia zoladkow i ulzenia watrobom sniadanie.
    Oczywiscie z tego zlotu rowniez powstanie pamiatkowy film DVD (teraz mam juz znacznie lepszy sprzet filmowy i troche doswiadczenia, choc na ostatni film nikt nie narzekal).

No ale nie sama oficjalna czescia czlowiek zyje. Zanim zaczniemy imprezowac i andrzejkowac sie w Borowicach, zorganizowana zostanie czesc kulturalna, ale poniewaz w sprawe zaangazowane jest kilka instytucji to szczegoly przedstawimy (ja lub Adusia0) do konca tego tygodnia lub na poczatku przyszlego. Ale juz zapewniam, ze atrakcje beda i to naprawde niezle. Juz my sie o to staramy.

KONKRET 1: Patronat honorowy nad impreza objal Prezydent Miasta Jelenia Gora Pan Marcin Zawila (za co dziekujemy serdecznie). A co z tego wynika... czytaj dalej
    KONKRET 2: Startujemy w sobotę już o 10.30 Więc cały dzień atrakcji przed nami
    KONKRET 3. Kazdy wlasciciel samochodu marki Alfa Romeo, ktory wezmie udzial w zlocie (wraz ze swoim samochodem) dostanie okolicznosciowa karte zlotowa (zaprojektowana przez kolege Flatbeet), ktora jednoczesnie bedzie karta rabatowa na zakup czesci oryginalnych oraz innych uslug oferowanych przez firme JelCar.
    Firma JelCar przygotowala dla nas dodatkowe atrakcje i rabaty, ktore beda niespodzianka dla Was, dlatego powiem tylko, ze bedziecie mile zaskoczeni.
    KONKRET 4. Dostalismy unikatowa zgode na zwiedzenie najstarszej w Polsce elektrowni wodnej przy Zaporze w Pilchowicach. Zapora jest druga co do wielkosci po Solinie i jest najwyzsza w kraju kamienna zapora lukowa (szczegoly na stronie: http://www.budowle.pl/budowla,zapora-pilchowice). Po elektrowni zostaniemy oprowadeni przez obsluge i wytlumaczone zostanie nam jak powstaje prad, etc. Napewno bedzie to bardzo edukacyjna podroz (i nastawiona na edukacje ekologiczna ). Pod zapora zrobimy sobie (i samochodom) sesje zdjeciowa na tle tej wspanialej budowli.
    UWAGA: Ze wzgledow organizacyjnych i bezpieczenstwa (wymog firmy Tauron Ekoenergia Sp. z o.o.) kto chce zwiedzic elektrownie "od srodka" musi wpisac sie na liste i podac swoje imie, nazwisko i pesel. Liste musze dostarczyc do firmy tydzien przed impreza.

KONKRET 5: Po Zaporze na moment przeniesiemy sie do sredniowiecza i odwiedzimy mieszkalna wieze rycerska w Siedlecinie. W wiezy tej znajduja sie najstarsze w Europie malowidla nascienne o tematyce swieckiej. Atrakcje ta zawdzieczamy Adusi0 . Tam tez zjemy maly cieply posilek. Trzeba pamietac, ze to juz bedzie zima, wiec napewno przyda sie czyms rozgrzac.
    KONKRET 6: Powstanie kolejny film ze zlotu. W tym roku przyjmie on troche inna konwencje niz zeszloroczny.

A jako kropka nad "i" jest impreza andrzejkowa w wyborowym towarzystwie.

Impreza+jedzenie+nocleg+sniadanie = 120 zl/os

Na teren osrodka i sali imprezowej mozna wnosic wlasny alkohol. Na terenie osrodka jest sklep spozywczy, gdzie w cenach "tescowych" mozna zakupic C2H5OH bez koniecznosci transportowania go ze soba. Ale to wolny wybor.

Zapisy do konca tego miesiaca.
    Wplaty od 24.10 do 3.11.

Kto jedzie? Kto sie z nami bawi?
    Ktos ma dodatkkowe pytania?

Lista uczestnikow (łącznie, jest 45 osób dorosłych +3 dzieci + jeden pies... )
    Ostatnie 5 miejsc... i koniec!!!!!!!!!
    Osoby, ktore wplacily kase sa zaznaczone na zielono.
    No i 22 samochody...
    1. Bartstep +3
    2. Adusia0
    3. AjRomek
    4. Flatbeet (i oczywiscie pokoj 13A jest TYLKO DLA WAS)
    5. Olaf3276 +1
    6. Matber1 +1
    7. Barus91 +1
    8. Manieq
    9. gcredhot18 (tylko czesc oficjalna)
    10. GosiaW +1 - o ile jest dobra negocjatorką
    11. Marek230482 +1 (&pies)
    12. Alex +1
    13. Fiergloo
    14. Kasza85 +1 +syn
    15. Carlos71 +1
    16. Madasyl +4
    17. Rob69+ +2
    18. Kolas +1 +corka
    19. Lemi (tylko czesc oficjalna)
    20. Pietia
    21. Boro.m +3
    22. Omar79 +3
    23. ???
    Ostatnio edytowane przez bartstep ; 24-10-2011 o 11:46
    alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    38 d 16 h 7 m

Domyślnie

no kurcze co za nius! co za impreza!!! nie może mnie tam zabraknąć! dopisuj mnie Bartek do listy, jestem na bank! na razie sam, jak coś się zmieni dam znać. i będę gorąco namawiał wszystkich okolicznych znanych mi kolegów i koleżanki z klubu by również się stawili! bo mając w pamięci zeszłoroczny zlot to w tym roku też trzeba być koniecznie! ciekawe co to za kulturalne atrakcje będą

PS> Pamiętny Pokój 13A proszę już nam zarezerwować

Użytkownik Rowerzysta Avatar Adusia0
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Auto
    była Alfa Romeo 145 1.4 TS , JEST AR 147 1.6 2001
    Czas spędzony na forum
    6 d 17 h 25 m

Domyślnie

Pawełku mam nadzieje,że cała Twoja ekipa się zjawi na tym zlocie....
    Mamy nadzieje, że będzie również spora liczba osób co ostatnio a nawet i więcej co by było bardzo zadowalające

Są również przewidziane konkursy i niespodzianki O kulturalne atrakcje postaramy się by nie były nudne i męczące.
    Gorąco zapraszam do dopisywania się do listy

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Iłowa
    Auto
    Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r
    Czas spędzony na forum
    10 d 19 h 46 m

Domyślnie

Ja mam pytanie, do kiedy trzeba wpłacać pieniążki? Nie mam pewności czy wyrobię się z kasą dlatego chciałbym to wiedzieć sporo wcześniej
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    AR 147 1,9 JTD 116KM
    Czas spędzony na forum
    8 d 14 h 12 m

Domyślnie

Kasa musi wplynac do 7 listopada. Wiec jest jeszcze sporo czasu.
    alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Olaf3276
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    145 1.6 TS a jednak jest dalej :), g 1.4 MA
    Czas spędzony na forum
    16 d 6 h 54 m

Domyślnie

Dobra Bartek możesz mnie wstępnie dopisać ale nie w pokoju 13A ;D No i ja +1
    145 1.6TS a jednak dalej jest
    AR G. 1.4 MA

Użytkownik Romeo Avatar matber1
    Mieszka w
    Bielawa
    Auto
    BYŁA Alfa Romeo 166 2.5 V6 02r, JEST Mazda RX8..narazie...
    Czas spędzony na forum
    3 d 45 m

Domyślnie

jeeezuuuuu lęk w moich oczach się pojawił...cóż podjemuje to ryzyko nadszarpnięcia zdrowia i oczywiście jak zwykle lekko zawstydzonego wzroku z rana...
    ......Pawełku i kolego Tiesto uprzedzam na 99% nie przyjadę sam (chociaż zawsze jest ten 1% szansy, że będę sam a wtedy wiecie jak będzie) więc na żadne mega ostre ekscesy ze mna nie macie co liczyc...oczywiście miętowa poleje sie litrami aleeee to nie będzie to samo smutne ale i ja musze kiedyś dorosnąć...przyjadę RX8 więc do zdjęcia też się nie usatwię z Wami

proszę o pok dla 2 osób....niestety poza 13A...ale może być blisko :p

Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    AR 147 1,9 JTD 116KM
    Czas spędzony na forum
    8 d 14 h 12 m

Domyślnie

Mati, nie rob sciemy. wjezdzasz swoja mazda na miejsce spotkania w calej grupie (no moze na koncu ).
    A tak na powaznie to dyskryminacji nie ma

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    38 d 16 h 7 m

Domyślnie

syyyyyyypie sie ekipa z pokoju 13A ale jakoś sobie poradzimy może w miejsce starych osób pojawią się nowe?
    i ważne że nagle nikt nie staje się z dnia na dzień abstynentem hehehe a już sie powoli nie mogę doczekać!!

Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    AR 147 1,9 JTD 116KM
    Czas spędzony na forum
    8 d 14 h 12 m

Domyślnie

Jak znam Daniela to on nie zawiedzie...

Strona 1 z 65 123456789101151 ... OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia