Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Dolny Śląsk i Opolskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Dolnego Śląska (Wrocław, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnica, Lubin, Legnica, Zgorzelec, Złotoryja) i województwa Opolskiego (Opole, Kędzierzyn-Koźle, Nysa, Brzeg). Chcesz zwiedzić ten rejon, interesują Cię zabytki, ciekawe miejsca? Potrzebujesz namiary na wulkanizację lub serwis? Po informacje zapraszamy do tego działu.
-
Użytkownik
Maniak resoraków
Drobne "kibicowskie" potyczki-wątek wydzielony
Kolego, to forum Dolny Śląsk i Opolskie, forum SAMOCHODOWE, więc ogarnij się z tym avatarem amici
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Napisał
ciapek1808
Piękny
kolor masz swojej Belli

chciałem stanąć obok i pstryknąć fotke ale było zajęte

a jak wróciłem to już nie było Cię. Również pozdrawiam

Kolego, to forum Dolny Śląsk i Opolskie, forum SAMOCHODOWE, więc ogarnij się z tym avatarem amici
Są samochody i jest Alfa Romeo.
-
12-11-2011 20:16 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Pirat drogowy
Drobne "kibicowskie" potyczki-wątek wydzielony

Napisał
doroti
Cytat Napisał ciapek1808 Zobacz post
Piękny
kolor masz swojej Belli chciałem stanąć obok i pstryknąć fotke ale było zajęte a jak wróciłem to już nie było Cię. Również pozdrawiam
Jak sama zauwazylas to forum SAMOCHODOWE a nie PZPN z podforami klubow pilkarskich i jego sprawa co ma w avatarze dopoki nie lamie regulaminu, DW mial pozdrawiac na podforum PO? Proponuje samemu sie najpierw ogarnac ....
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 12-11-2011 o 21:23
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
doroti
Żart? powiedz proszę że to żart.
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
doroti
wstyd po prostu - alfaholicy pokazali jacy są wobec siebie przyjaźni.
Czyli co jakby kolega na spota przyjechał z szalikiem kolejorza na tylniej szybie to byś mu ją wybiła ? Czy może obkleila wlepkami śląska czy innego zrzeszenia kopaczy.
Właśnie dlatego nie zdecydowałem sie przywiesić naklejki Alfaholicy Poznań na auto z dolnośląskimi numerami - zeby mi żaden przygłup w szaliku nie wybił szybki za to że mam tam nazwe innego miasta ...
WSTYD po prostu !
-
Redaktor
Romeo
Doroti to stała bywalczyni meczów. Fakt faktem mieszkamy w takich, a nie innych realiach, więc kolega też powinien wiedzieć, że z takim avatarem może nieco prowokować na forum regionalnym niezwiązanym z Wielkopolską.
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
fiergloo
Doroti to stała bywalczyni meczów. Fakt faktem mieszkamy w takich, a nie innych realiach, więc kolega też powinien wiedzieć, że z takim avatarem może nieco prowokować na forum regionalnym niezwiązanym z Wielkopolską.
I to jest odpowiedz na pytanie dlaczego nie bylem, nie jestem i nie bede kibicem nawet Slaska. P@@@@@@@ mentalnosc ludzi ... jak dla mnie to moze kibicowac nawet Huraganowi Wachock jego sprawa
Badzmy powazni
-
Użytkownik
Romeo
No i co z tego ?
To znaczy że trzeba go jechać - każdy jest tym "alfaholikiem" ale widze ze dla niektórych to ze chce sie pozdrowic innych jest nie zrozumiale bo przecież są ci zli i dobrzy alfaholicy ... smiech na sali.
-
Redaktor
Romeo

Napisał
mattom
To znaczy że trzeba go jechać - każdy jest tym "alfaholikiem" ale widze ze dla niektórych to ze chce sie pozdrowic innych jest nie zrozumiale bo przecież są ci zli i dobrzy alfaholicy ... smiech na sali.
Problem polega na tym, że to Wy teraz bardziej jedziecie doroti, niż ona kolegę. Zwróciła mu tylko uwagę, nic nie pisała o wybijaniu szyb, paleniu samochodów i ataku szalikowców, czy też że kolega jest gorszy czy jakiś tam. Fakt faktem powinna bardziej na PW o tym pisać, jeśli tak bardzo jej to przeszkadza
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi użytkowników
Uprawnienia