Dnia 21/01/2012 (godzina ok.14.00) to jest akurat sobota odbędzie się lokalny spocik w Jeleniej Górze a dokładniej w Cieplicach w pizzerii CasaBlanca oczywiscie bardzo milo widziani są wszyscy z poza regionu.
Już pierwsi chętni się zdeklarowali swoim przyjazdem w ten dzień więc miło będzie zobaczyć większą grupę osób.
Pozdrawiam

Ja się deklaruję![]()
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
oczywiścieee, że będę
tym bardziej, że fajnie będzie porozmawiać na temat http://alfa-klub.prv.pl/ i miłośników Alfy Romeo w okolicach Jelonki!!
kolegów i koleżanki z innych regionów tez zapraszamy!!![]()
Ostatnio edytowane przez AjRomek ; 10-01-2012 o 23:43
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Ja tez bede
Tym bardziej, ze mam kolejne ciekawe wiesci do przekazania.
No i pizza... mniam
A tak przy okazji chcialbym troche uatrakcyjnic nasza jeleniogorska stronke o elementy graficzne (czyt. zdjecia).
Chcialbym pokazac klubowiczow i Wasze auta.
Dlatego moze zrobimy mala sesje zdjeciowa samochodowi uczestnikow.
Mozemy sie nawet umowic chwile wczesniej (tylko dla zainteresowanych), na sesje fotograficzna samochodow, w jakims ciekawym miejscu (nawet takie mam).
Daniel, zabierz swoj aparat, bo moj w pomieszczeniach nie sprawdza sie najlepiej (zrobimy tez zdjecia w Casablance).
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl

Być może będę przejazdem
dla przyjezdnych deklaruje sie i proponuje spotkac się na parkingu Carrefour'a przy wjezdzie do Jeleniej Góry, a potem na luziku pojedziemy sobie na miejsce spotkania![]()
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS

hello myślę , że możemy się spotkać koło 333333"> Carrefour'a tylko proszę podać dokładniejszą lokalizacje bo parking jest duży no i godzinę . Bo skoro w Cieplicach mamy być około 14 to przydało by się jakoś wcześniej![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki