Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Dolny Śląsk i Opolskie - Miłośnicy Alfa Romeo z Dolnego Śląska (Wrocław, Kłodzko, Wałbrzych, Świdnica, Lubin, Legnica, Zgorzelec, Złotoryja) i województwa Opolskiego (Opole, Kędzierzyn-Koźle, Nysa, Brzeg). Chcesz zwiedzić ten rejon, interesują Cię zabytki, ciekawe miejsca? Potrzebujesz namiary na wulkanizację lub serwis? Po informacje zapraszamy do tego działu.
-
Użytkownik
Rowerzysta
prosba o pomoc crosswagon we Wrocławiu
Alfaholicy
prośba o pomoc jadę oglądać Alfe crosswagon do Wrocławia
Ktoś może zna ten samochód??
Ktoś może polecić jakiś warsztat we Wrocławiu żeby podjechać na oględziny?
http://allegro.pl/alfa-romeo-crosswa...072070215.html
Z góry dzięki za pomoc.;-)
Czytaj więcej: prosba o pomoc crosswagon
-
28-01-2012 10:35 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
dzwoniłem do gościa ale dziś po południu nie ma czasu, jutro niestety szkoła, rozmawiałeś z nim?
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
snogas
Ktoś może polecić jakiś warsztat we Wrocławiu żeby podjechać na oględziny?
umow sie na wizyte z gosciem od Alfy + na wizyte w Irbisie: w Długołęce odbijasz na AOW zjezdzasz na Żmigrodzka jedziesz w strone Marino do Irbisu
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
sebawroc
umow sie na wizyte z gosciem od Alfy + na wizyte w Irbisie: w Długołęce odbijasz na AOW zjezdzasz na Żmigrodzka jedziesz w strone Marino do Irbisu
tak własnie zrobie;-) dzieki za info;-)
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
snogas
Cytat Napisał sebawroc Zobacz post
tak własnie zrobie;-) dzieki za info;-)
heh sorka nie dopatrzylem ze jestes z Wawy, najlepiej jakby ktos podjechal i obejrzał ta Alfe czy wogole warto jechac tyle km zebys ja ogladal i sprawdal, ja sie tego nie podejme poniewaz moja przygoda z Alfa niedawno sie zaczela i zaczynam dopiro poznawac te auta
-
Użytkownik
Rowerzysta
spoko dlatego pisze na forum , niestety do obejrzenia najwcześniej w poniedziałek;-(
własciciela nie ma w domu;-(
mam nadzieje ze znajdzie się chetny z okolicy do obejrzenia;-)
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
snogas
Nie wiem, jak innym, ale pod Twoim linkiem mi wyskakuje "Błąd 404: Strona nie została znaleziona"
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
KID
Nie wiem, jak innym, ale pod Twoim linkiem mi wyskakuje "Błąd 404: Strona nie została znaleziona"
http://allegro.pl/alfa-romeo-crosswa...072070215.html
to jeszcze raz;-)
-
- link działa , nie ma żadnego zdjęcia, czy warto podjeżdzać.
- była AR 156 TS 2.0 ecu M1.5.5
- 147 1.6 16v 105CV E4 2006, Cartechini, ECU ME7.3.1, Bosch ABS 8 VDC/ASR, AirBag Siemens MY-99.
-
Użytkownik
Embrion
Witam!
Nie fatyguj się. Oglądałem tego crossswagona wczoraj. Zmarnowane pieniądze i 400 km na nic. Alfa jest powypadkowa. Jak się później dowiesz to do obejrzenia w Oleśnicy. Brak osłony pod silnikiem, brak nadkola, Malowana lewa strona, spryskiwacze xenonów nie sprawne. Ale dobra na to wszystko przymknąłem oko.Więc zabrałem autko na stację diagnostyczną. Wydałem kasę i co się okazało: przednie sanki spawane. Auto miało takiego dzwona że sanki pękły na 3 części. Nie polecam. Dodatkowo oglądałem crosswagona z ostrzeszowa, także wypadkowy. Dużo nowych elementów przy silniku, przód na moje oko malowany. W środku trochę zaniedbany.
Życzę udanych zakupów.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)