Panowie śnieg pada może jakis mały spocik na lotnisku ?? a to na zachętę http://www.youtube.com/watch?v=lfJyC...eature=related Może niedziela godzina 16 staniemy wspólnie z Street.lca ??
chętnie bym polatał po lotnisku, może uda mi się przybyć jak się zbierze ekipa
Mnie napewno o `16 nie brakniewiec zapraszam - spotkanie na przeciwko eko.
naprzeciwko eko? tuż przy wjeździe do L-cy ze strony Złotoryi? to co - umawiamy się 19stego ?
W ta niedziele frekwencja była spora szkoda ze Alfą tylko jasie przykulałem. Nawet niebiescy zajechali Ducatemi wstawiali okolicznościowe karteczki z upomnieniem na kwotę 300zł i do tego dorzucali 5 pkt
. Ja uszedłem z zerowym stanem punktowym a i się poślizgałem trochę. Możemy się umówić znów na 16. Ja pewnie będę razem ze street.lca stał więc jak ktoś ma ochotę to nawet nie zapowiedziany może wpaść napewno nikt go nie pogoni
./ BTW. Jak ktoś się przypomni to mogę zabrać laptopa i kable i na miejscu jakichś pomiarów czy odczytów możemy dokonać niejako przyokazji.
![]()

ehh szkoda ze nie pomyslalem o tym wczesniejostatnio jakis blad mi wyskoczyl ale juz kupilem kabel.. chetnie bym sie poslizgal ale musze najpierw linke od recznego wymienic bo tak to nie ma sensu bez recznego
![]()
Ostatnio edytowane przez ksiazelasic ; 14-02-2012 o 23:54
Zakaz ruchu - to raz i zakaz ruchu pieszych oba znaki przed wjazdem stoją. Ew. próba ucieczki
Ogólnie sprawa jest mocno dyskusyjna bo np paralotniarzy czy ludzi wyprowadzających tam psy już nie ganiają za wjazd - a jak człowiek chce sobie w ustronnym miejscu wyszaleć to już problem. Chłopaki próbowali dyskutować ale standardowo nie dociera do władzy.
Ostatnio edytowane przez Teddy84 ; 16-02-2012 o 08:02
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki