Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Emigranci - Forum dla Alfaholików przebywających poza granicami Polski m.in. w Wielkiej Brytanii, Holandii, Niemczech, Włoszech czy Skandynawii. W tym dziale dowiesz się jak żyje się naszym rodakom na obczyźnie, a żyjący na obczyźnie dowiedzą się o planowanych imprezach, zlotach marki Alfa Romeo w Europie.
Użytkownik Romeo

ja smigam juz 2.5 roku 166 i nie mialem problemow zadnych kontroli ogolnie z policja luz ,ale u mnie w pracy jest duzy parking i tam raz na 3 miesiace od tego roku wpada oficer dvla i sprawdza tax road za szyba i widzial moj samochod i zrobil mi juz dwie foty tak wiec raczej sie zwine i wpadne 155 na jakis czas pozdr
166 3.0 V6 24v 2007-
155 2.0 16v 2002-
164 3.0 V6 12v 2002-2006 155 1.7 TS 1999-2002

Napisał
lacky 
ja smigam juz dwa lata na polskich blachach i jest spoko.Policja czasem jezdzila za mna i nic zadnego zatrzymania.Miesiac temu zatrzymali mnie i szukali dragow w samochodzie

nieweim dlaczego mowia ze samochod dobrze wyglada

zadnych dokumnetow nie sprawdzali nawet nie zauwazyli ze polskie blachy

tak ze w Londynie luz z polskimi blachami ,moze to jest zalezne od dzielnicy

I na sądeckich blachach tam jeżdzisz ?
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Użytkownik Ogier

Napisał
WeGi 
I na sądeckich blachach tam jeżdzisz ?
Tak na Sadeckich

A powiedz mi kolego jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem ? Musisz zjeżdzać do Polski aby ubezpieczyć samochód czy tam w Anglii masz jakoś ubezpieczone ?
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Użytkownik Ogier

Napisał
WeGi 
A powiedz mi kolego jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem ? Musisz zjeżdzać do Polski aby ubezpieczyć samochód czy tam w Anglii masz jakoś ubezpieczone ?
mam polskie ubezpieczenie .teraz mi sie wlasnie skonczylo 8 grudnia wiec ubezpieczylem w polsce i fax mi wyslali z polski kopie a orginal odbiore na miejscu bo akurat sie wybieram na swieta .W polsce kosztuje mnie to duzo mniej jakies 380zl Oc + AC 1000zl
.WUK ubezpieczenie ma chore stawki tak jak i Road Tax kto to wogule wymyslil ???? jakis chory Angol chyba

Napisał
lacky 
mam polskie ubezpieczenie .teraz mi sie wlasnie skonczylo 8 grudnia wiec ubezpieczylem w polsce i fax mi wyslali z polski kopie a orginal odbiore na miejscu bo akurat sie wybieram na swieta .W polsce
kosztuje mnie to duzo mniej jakies 380zl Oc + AC 1000zl

.WUK ubezpieczenie ma chore stawki tak jak i Road Tax kto to wogule wymyslil ???? jakis chory Angol chyba
Aha tak to wygląda
Ok dzięki za wytłumaczenie 
Pozdrawiam i szczęśliwego powrotu do Sącza
Użytkownik Embrion

jesli planujecie zrobic jakis zlocik w przyszlymroku to tez sie chetnie pisze.
ja mam anglika i mam nadzieje ze polskie paly nie beda robic mi problemow.
jade na swieta 22 oby sniegu nie bylo za duzo
pozdro
Użytkownik Romeo

o to sie nie martw po polskie paly nie zatrzymuja aut na brytyjskich tablicach ,bo niby po jakiemu beda rozmawiac
166 3.0 V6 24v 2007-
155 2.0 16v 2002-
164 3.0 V6 12v 2002-2006 155 1.7 TS 1999-2002
-
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia