Myślę że nie potrzebnie. Tak jak wyżej napisałem u mnie wygląda to tak samo. Jeśli nawet coś jest nie tak (komp nic nie pokazuje, ogrzewanie działa bez problemu, pompa wody nowa) to się tym nie przejmuje. Nalatałem już 25tyś mil, a termostat i czujnik były wymieniane zaraz po zakupie, tak więc nic się przez to nie dzieje.
Wydaje mi się że jest to normalne i nie ma czym się martwic.
Była 156 1.6 16V TS 2001 tymczasowo bez Alfy

spróbuję jutro odpowietrzyć układ jeszcze raz ,może coś zle robię ale czytałem wiele postów i już sam nie wiem jak to zrobić żeby było dobrze![]()

I co ktos sie w koncu pojawi w niedziele??
---------- Post added at 01:30 ---------- Previous post was at 00:47 ----------
Aluski dla zainteresowanych: http://cars.donedeal.ie/for-sale/carextras/2964857

I nastepne tanie aluski: http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2967249
---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:19 ----------
W niedziele okolo 12.30 z Dublina rusza "convoy" do Kilkenny to mozesz do nich dolaczyc![]()

Witam panowie to jak z jutrem kto bedzie mozemy sie umowic zaraz przy wjezdzie na kilkenny i dalej was z richi102 doprowadzic do miejsca docelowego aaa i jeszcze jedna rada czesto na zjezdzie na kilkenny z motorwayu stoi check point takze dla ty kto bedzie pil dzis lub z innych powodow nie chcieli natrafic na strozow prawa proponuje zjechac zjazdem na paulstown a z tamtad tez droga jest nawet nawet dajcie znac o ktorej mnie wiecej bedziecie pozdrawiam i do zobaczenia

O której jest jutro start? Na Alfaowner wyczytałem tylko ze spod hotelu Kilkenny.
pabloilala widziałem że pisałeś na AO że bierzesz kompa, prawda?
Było by fajnie bo poducha wyskoczyła, a w lapku padł mi wyświetlacz i mam podłączony do monitora i nie mam jak podpiąc kabla do auta.
I gdzie się ustawiamy i o której? Gdzieś na wlocie na Kilkenny, czy pod hotelem?
Cypak podejdę zaraz do ciebie!
Była 156 1.6 16V TS 2001 tymczasowo bez Alfy
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki