Mam taki problem- jestem na etapie zmiany felg. Mam kilka okazji na oku, ale musze wziac pod uwage wiele aspektów (ograniczony budżet).
Chodzi o felgi. A dokładniej ET "telefonów" w rozmiarze 17" i 16". Czy ktoć może sprawdzić ten parapetr (ET) ?? Będę naprawdę wdzięczy i zobowiązany![]()
Mam obecnie 17stki- wchodza idealnie (nie wiem jakie maja ET). Cche kupić 16stki. Spotkalem sie jednak z opinia, ze 16stki (ET PODOBNO 41,5- do sprawdzenia) będą wymagać dystansów (dodatkowe koszty) i dłuższych śrub (znowu dodatkowe koszty!). Potrzebuję zatem zweryfikowac te dane (ET). Jakie ET mają "telefony" w rozmairze 16 i 17"
Z góry dziękuję!
Pzdr.
Alfa Romeo GTV, 2000
Masz. Baw się..
http://www.spangerum.com:7080/navi?KEY=STARTUP

rigobert wielkie dzięki.
Niestety nie ma info o ET :|
A może ktoś wie jakie Et mają felefony 16" ? :roll:
Alfa Romeo GTV, 2000
41,5
ale może sa tez i inne
Rzeczywiście nie ma..Napisał Damian
Dziwne, bo przyfelgach do 145 ET jest podane..
Włoskie porządki.. :roll:
A na felgach nie ma wytłoczone :?:
Bo u mnie chyba jest, tak mi się kojarzy..

No własnie mam taką nadzieję, bo jesli jest to 41,5 to bez kombinowania nie ma szans na wsadzenie ich do mnie.Napisał adamodg
Na felgach to pewnie i jest, ale jakoś trudno namówić mi sprzedawców żeby ruszyli dupsko i to sprawdzili. Pisza mi jedynie do jakiego modelu pasuja (standardowo- 156). Co mnie niewiele mówi. No nic- coś wymyślę.Napisał rigobert
Dzięki rigobert za linka- przyda się w przyszłości :mrgreen:
Alfa Romeo GTV, 2000
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki