Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1
    ViP Romeo Avatar Mdx
    Dołączył
    12 2006
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    156SW 2004r 1,9JTD 115KM
    Postów
    532

    Domyślnie Problem z nastawianiem temp we wnętrzu

    Witam

    Co się dzieje?? Włączam dmuchawę na „HI” leci zaj….cie ciepłe powietrze , zmieniam temperaturę na 25, a tu dalej jakby było na „HI” :? dopiero jak dam na low i spowrotem na 25 to leci te 25 stopni., W drugą stronę jest tak samo. Co jest nie tak?? Jakiś czujnik temperatury czy co :?: :?:

  2. #2
    Madnes7
    Gość

    Domyślnie

    u mnie tez tak wariowalo i to zawsze po przerwach w dostawie energii tzn zdejmowaniu klem z akumultora ostatnio to juz w ogole poszalalo bo sie dmuchawa zaczela wylanczac ale po przejechaniu kilkudziesieciu km troche sie ustatkowalo
    pozdro

  3. #3
    ViP Romeo Avatar Mdx
    Dołączył
    12 2006
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    156SW 2004r 1,9JTD 115KM
    Postów
    532

    Domyślnie

    Problem który poruszyłem w tym temacie zaczął sie od wymiany panelu sterującego nawiewami. Stary wymieniłem bo przestało w nim działać podświetlenie przycisków, natomiast w tym, który mam teraz założony jest problem z nastawieniem temperatury (opisałem wyżej)

    I następujące pytanie, który łatwiej i taniej można naprawić ?? :roll:

  4. #4
    Użytkownik Alfa i Omega
    Dołączył
    10 2007
    Mieszka w
    Koszalin
    Postów
    440

    Domyślnie

    Stary temat ale napisze cos od siebie panel który kupiłes jest uszkodzony i to on jest przyczyna złej temperatury oraz moze byc przyczyna złego ustawiania sie klap nawiewów
    AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6

Podobne wątki

  1. [159] 159, 1.9jtdm, problem z odpalaniem-wzrost temp do max,komunikat o wys.temp.cieczy
    Utworzone przez majeczka w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 36
    Ostatni post / autor: 23-11-2015, 21:01
  2. problem z temp 1.8
    Utworzone przez Mikolas95 w dziale 156
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 23-02-2015, 08:19
  3. Problem z klimatyzacją i temp silnika
    Utworzone przez Spartanie w dziale 147
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 04-07-2014, 17:03
  4. problem ze wskazaniem temp. zew
    Utworzone przez czoromoro w dziale 156
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08-11-2011, 19:29
  5. [156] temp cieczy chłodzącej a temp rzeczywista silnika
    Utworzone przez b.pawelek w dziale 156
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 31-05-2008, 17:31

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory