Nie napisales ze to wies,ale napisales ze lepiej zalozyc sobie znaczek 1.6 do 3.2,niz zestaw spojlerow z laminatu.Nie mow ze dobrane dobrze wygladaja zle(oczywiscie nie mowie o przesadzie-np.spojler 2 metry na tylnej klapieNapisał bimski
)Mi np.podobaja sie lampy ala GTA a mam Diesla tez to powinno razic bo jezeli ktos zmieni znaczek w Golfie 1.4 na GTI to robi wioche.A jak zmienie na lampy z GTA to tak jakbym zmienil znaczek w Golfie.Zreszta bez sensu ten temat ciagnac.Kazdy z nas ma swoj samochod i sam o nim decyduje.
PS.Oczywiscie od razu zbiera mi sie na krytyke jezeli ktos zmieni znaczek w Golfie 1.4 na GTI.
A jak bym wsadzi lampy od GTA to juz nie.Takze widzicie ani w ta ani w ta w tym temacie
![]()
Pozdrawiam i bez obrazy Bimski Peace..
BLACK SportWagon!!!!
Panowie "o gustach się nie dyskutuje", a jeżeli już to dopuszcza różnorodność poglądów - na tym chyba polega tolerancja i to forum, które ma na celu właśnie wymiane poglądów. Ja w swojej 155 mam tył na gładko zrobiony bo taki najbardziej mi sie podoba to inni niech dumają co ich wyprzedziło, albo większego miało kopa na światłach. I nie ma sie co licytować kto z nas jest lepszym lub gorszym Alfistą o tym zadecydują lata tj. czy po np. 10 latach dalej będziemy jeździć Alfami ;//
Jedynie co dodam na pocieszenie to to, że Alfe kocha się sercem i być może ta miłość nigdy nie przeminie. Pozdrowienia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki