każdy zapewne ma jakieś plany co do naszych pięknych może podzielicie się z nami kto co chciałby zrobić z nimi
Amor patriae nostra lex

Ja kupiłem Alfę w sumie przez przypadek (szukałem czegoś taniego na krótki czas aby później kupić coś nowszego) ale się zakochałemZostanie więc pewnie na dłużej.
A więc - jeśli nic się nie sypnie to zostanie mi (po kupnie tego czegoś nowszego) jako autko do zabawy. Jak się sypnie to wsadzę nowszy silnik - oczywiście 2.0 TS bo coś większego pewnie będzie zbyt kosztowne. Może go odchudzę i wezmę na jakiegoś KJSa? Może troszkę się podrasuje. Zobaczę jeszcze.
coś innego
oddam żonie ( jak będzie chciała )
a dla siebie chciałbym Gtv
Za 2 miesiące wystawiam na otomoto.pl . Co prawda syn mocno naciska żeby jemu zostawić ale że dopiero od miesiąca ma prawko więc 170 KM jak na pierwsze auto to stanowczo za dużo.
Fiat Punto 1,2 55 KM na początek mu starczy , niech sie młody uczy.Napisał rekwir
![]()

Ja sie uczyłem na 30o letnim Audi. Przygoda przednia, a i mechaniki szybko się nauczyłem, o hamowaniu lewą nogą nie wspomnę, czy też hamowaniu silnikiem, bo po włączeniu na luz silnik gasł. Co ciekawe serwa hamulcowego też nie miałem- nie funkcjonowało. Po takiej przygodzie człowiek żadnego auta sie nie boi.
Co do planów to napewno wsadzic termostat i zrobic tylną zawiechę(gumy). Oraz wymienic górne łożyska kolumny MacPherson.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki