Ostatnio edytowane przez piotriix ; 20-04-2009 o 21:05

nie chce się pomylić ale sub był w wersji dla SW (Sport Wagon - kombi) a ty masz sedana - berlinke ,8głośników bez suba w tyle
Jeśli się myle to sorki ,niech mnie ktoś poprawi
---------- Post dodany o godzinie 11:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------
Fiat Auto Poland - Instrukcje obsługi tu jest na str.78 - 80 opis zestawu i mocowań
oczywiście myliłem się w tyle jest dla sedana sub 130w z5 stopniowym eqwalizerem
powodzenia
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
grzesb156 thanked for this post

Bose jest tam pokazane ale do kombi,moze ktos jeszcze wysle fotke od sedana, dzieki fajne linki do instrukcji,pozdr
Założyłem niedawno o tym temat, w sedanie, u mnie są w półce dwie maskownice, pod jedną - prawą, jest głośnik niskotonowy, pod lewą - jak mi napisali nie ma nic jest to tylko atrapa. Jakie fotki Ci zrobić? Nie chce mi się demolować bardzo tapicerki w bagażniku, ale mam trochę luźną więc coś tam mogę zrobić tylko napisz o co chodzi..

Wystarczyla by fotka od bagaznika tak zeby bylo widac sub i wzmacniacz,tam gdzie jest oswietlenie bagaznika, na gorze jest taka mata na plastikowych kolkach, ktore trzeba przekrecic, mate mozna czesciowo odchylic,i wszystko widac, nie trzeba demolowac bagaznika, mnie to zajelo 2 min
Ostatnio edytowane przez grzesb156 ; 16-04-2009 o 20:56
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki