Kupiłem szampon z gąbką, wosk, gąbki polerskie + futerko. Jutro jak pogoda dopisze, będę dopieszczał
No myślałem, że zejdę przy tym polerowaniu; i tak nie dokończyłem bo mnie noc zastała (pozostał dach i słupki, niunia czeka pod zadaszeniem) :| ; kolana czarne od klękania i sprawdzania pod światło, cały mokry, ręce mi opadają, ale efekt mam nadzieję, że jest ok - jutro rano dopiero sprawdzę ufff
Ostatnio edytowane przez balc3r ; 05-07-2009 o 23:02
A moja z dniem dzisiejszym stała się pierwszą (chyba) 145 w Polsce z wbudowaną nawigacją, odtwarzaczem MP3 i MP4 oraz pamięcią 4G
![]()
Ja wiem że o gustach sie nie dyskutuje, ale ten niebieski flok nijak mi nie pasuje do wnętrza 145. Mnie sie to nie podoba, no ale i nie musi![]()
Moja Alfa dostała dzisiaj w prezencie nowe dywaniki, piękne czarne z czerwonym obramowaniem, czerwonym emblematem AR i napisem cuoresportivo.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Jak uporam się z całym wnetrzem czarno-niebieskim wtedy będzie pasować![]()
a ja wymienilem filtry, olej i wywoskowalemmoze wie ktos cos na temat filtra stozkowego, czy duzo zabawy z montazem?
alfa GT 1.9 jtdm 150 KM
W środę moja dostała nowy reflektor z przodu z lewej strony bo w starym nie działała regulacja (urwane mocowania), niestety TYC (miała być Hella ale miała to samo co stary reflektor). Dzisiaj z prawej strony wymienione łożysko piasty, po niedzieli będę wymieniał z lewej strony.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5

Dzisiaj znów doinwestowałem swoją Alfę montując wentylowane, nacinane i nawiercane tarcze hamulcowe na przedniej osi, wraz z klockami ferodo.
Pozdrawiam.
- Rafał

Wymieniłem tarcze na mikody nawiercane oraz klocki ferodo ,pomalowałem zaciski na diabelska czerwień i wymieniłem na nowy płyn hamulcowy,no i oczywiście myju myju.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki