..a ja jestem świeżo po amorkach (komplet) i... jest rewelacyjnie! (jak na razie)
Dokładniej mówiąc jako że komplet do 166 kosztuje hmmm.. sporo, to postanowiłem zaryzykować i regenerować. Zysk, oprócz finansowego, jest taki, że mam je teraz utwardzone (w stosunku do oryginału) - bo jak wiadomo w moim roczniku amory były firmowo zbyt miękkie![]()
Naprawdę jazda jest zupełnie inna... nie ten samochód
pozdr,
~tomaz
wczoraj wyprałam tapicerkę... tzn. starałam się jakl mogłamefekt całkiem niezły ale przyda jej się profesjonalne kąpanie
![]()

Ja oddałem samochód do warsztatu na dobicie klimy![]()
A ja kupiłem ograniczniki drzwi lewy przód + lewy tył i w weeekend będe wymieniał
Chłopaki czy do wymiany ograniczników musze zdejmowac tapicerke czy jakos dojde bez tego? Sorki za OT
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
a ja dzis pomalowalem glowice na czerwono w piatek wymiana, niestety uszczelka poszla![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +

Ostatnio edytowane przez kln ; 23-07-2009 o 00:14
kiedyś będąc w inter cars'ie zapytałam czy mają środek do czyszczenia tapicerki - pan odpowiedział że na chwilę obecną nie ale poleca Ludwikapowiem szczerze że efekt jest - napewno nie porównywalny z profesjonalką ale widać różnicę... bierzesz ludwika do miski z wodą i tworzysz pianę... i działasz samą pianą
a tak na marginesie - ja znalazłam firmę która czyści za 90 zł <fotele + obicia na podłodze) zafunduje to alfie we wrześniu![]()

Wymieniłem filtr paliwa w swojej Belluni i przy okazji zrobiłem mini prysznic benzynką. Nie sądziłem, że będzie takie ciśnienie he he
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki