A JA KUPILEM NOWE DYWANIKI,i zamocowalem czujniki cofania, a 27.06.2009 wioze mloda PARE

a Moja dostala wycieczke do Krakowa![]()
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!
A ja zamontowałem wczoraj swojej lalce alternator od 2.0Poprzedni oryginalny podawał za małą porcję Watów
![]()
a ja właśnie wróciłem z warsztatu po całodniowej walce z przednim zawieszeniem, wymieniłem wahacze i końcówki drążków kierowniczych no i oponki a na deser zbieżność.
zostawiłem masę forsy ale warto było
146 powodów do radości
Co prawda nie dzisiaj ale przez dwa ostatnie wieczory. Założyłem progresywne sprężyny obniżające Jamex (-45 mm przód/ -30 mm tył). Roboty trochę przy tym było, czasem przydałby się ktoś do pomocy ale dałem radę.
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?
A ja w piątek i wczoraj uporałem się z poflokowaniem wnętrza, co prawda nie całego ( jeszcze) ale już wkrótce.
Jestem bardzo zadowolony z efektuPoniżej wrzucam kilka fotek dla zobrazowania wyników pracy.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany taką usługą to zapraszamKontakt poniżej lub na prv, pozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez adk ; 21-06-2009 o 12:36
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

w sobotę:
mycie belli
polerka zmatowiałych elementów karoserii
drugie mycie
suszenie
odkurzanie
plakowanie
konserwacja skóry
i na koniec woskowanie auta
błyszczała jak ta lalatylko ta pogoda
![]()

a ja dziś pojechałem do szewca iiii pomalowałem kierownicę jakimś magicznym lakierem do skór. miałem przetarcia na które już patrzeć nie mogłem. wyszło całkiem nieźle.
Skromne 1.8 ale 144 powody do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki