czesc,
ponizej dalem moj rysunek MiTo ktory narysowalem do mojego najnowszego projektu... pracuje nad nim juz 8 miesiecy i mam nadzieje ze bedzie gotowy juz w grudniu![]()
ps. rysowany dlugopisem
masz talent kolego![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Swietny rysunek !!!
na tym rysunku wygląda lepiej niż na żywo i na zdjęciach!!!!!!!!
Może naszkicowałbyś moją bellę??
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo

Sprzedaj go włochom!!!

Superna kartce papieru to dopiero musi robic wrazenie
![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
Dziekuje chlopaki,
Alfista92 ---> tak mam, zapraszam Cie na moj pierwszy projekt www.myspace.com/celebrity_arts . Jak dobrze poszukasz to jeszcze znajdziesz pareRysunki najnowsze do projektu nie moge pokazac jeszcze bo bym pozdradzal o czym bedzie
Alfke pokazalem Wam bo wypadalo
![]()
Slip83 ---> niestety nie rysuje juz prywatnych zamowien - koncentruje sie wylacznie na najnowszym projekcie ku zasmuconych znajomych no i anglikow ktorzy daliby mi zlecen co nie miara. Ale sadze ze pocieszy Cie fakt ze napewno narysuje 156-stke w przyszlosci- dokladnie moja bedzie pozowalaa jesli Ty masz bez spojlera to bez problemu sobie usuniesz w programie
145Q ---> sprzedawac nie moge jeszczeale to sie zobaczy w przyszlosci
pozdrawiam

Rysujesz z natury czy może ze zdjęć. Jeśli tak to chwała.
Jeśli kontur pojazdu kalkujesz ze zdjęcia i uzupełniasz tylko ręcznie kontur to dno.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki