Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Fred
    Gość

Domyślnie

Tak jak napisal powyzej AR_33 - w połowie wrzesnia powinna ruszyc strona Klubu i na niej bedą podane zasady rejestracji. Na dzien dzisiejszy pewne jest to ze trzeba będzie spełnić "kilka" warunków oraz to że będzie opłata członkowska.

2. # ADS
    Akwizytorka

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    38 d 16 h 35 m

Domyślnie

ja tam nie mam nic przeciwko corocznej opłacie członkowskiej. ludzie w to wkładają trochę serca i pracy na pewno więc logicznym jest że jakaś składka jest wskazana
    tylko tak sobie myślę że może fajnie by było gdyby ze wraz ze wstąpieniem każdy z członków z ramach tej opłaty dostał pewnie jakąś kartę członkowską i jakieś na prawdę skromne bajery w stylu np. dwóch małych naklejek Alfaholicy /element naklejany w umownym przez wszystkich członków miejscu tak żebyśmy się mogli wszyscy bez problemu rozpoznawać na drodze/
    ..albo jakaś inna fajnie zaprojektowana naklejka klubowa na której byłby też indywidualny każdego nick z forum
    ..może jeszcze jakaś smycz na przykład - to był by bardzo fajny i poręczny gadżet, którego koszty zamówienia przy większej liczbie na pewno nie wyszły by drogo
    tak sobie myślę.. i też czekam w takim razie na zapisy
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 27-07-2009 o 07:18

Użytkownik Rowerzysta Avatar bodziak_spiz
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    AR 156
    Czas spędzony na forum
    1 d 16 h 57 m

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    ja tam nie mam nic przeciwko corocznej opłacie członkowskiej. ludzie w to wkładają trochę serca i pracy na pewno więc logicznym jest że jakaś składka jest wskazana
    tylko tak sobie myślę że może fajnie by było gdyby ze wraz ze wstąpieniem każdy z członków z ramach tej opłaty dostał pewnie jakąś kartę członkowską i jakieś na prawdę skromne bajery w stylu np. dwóch małych naklejek Alfaholicy /element naklejany w umownym przez wszystkich członków miejscu tak żebyśmy się mogli wszyscy bez problemu rozpoznawać na drodze/
    ..albo jakaś inna fajnie zaprojektowana naklejka klubowa na której byłby też indywidualny każdego nick z forum
    ..może jeszcze jakaś smycz na przykład - to był by bardzo fajny i poręczny gadżet, którego koszty zamówienia przy większej liczbie na pewno nie wyszły by drogo

No i widze ze wiesz o czym mowie , podzielam Twoje zdanie w 100 % i jak Ty podobnie czekam z niecierpliwoscia na zapisy.

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    o nic sie nie martw wszystko bedzie miało ręce i nogi, tylko aby to było wszystko dobrze zrobione trzeba na to troche czasu, pamietajcie ze kazdy ma tez rodziny, prace i wiele innych obowiązków na głowie dlatego tez wszystkiego na juz nie da sie czesto załatwic

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    38 d 16 h 35 m

Domyślnie

ale tu nikt nikogo nie pogania
    ze spokojem czekamy

obw
    obw jest nieaktywny
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar obw
    Mieszka w
    kraków
    Auto
    156 2.0 T.Spark
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Ze spokojem czekam i czekam...
    Cicioriina

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V
    Czas spędzony na forum
    1 d 20 h 17 m

Domyślnie

ja również czekam z niecierpliwością

Moderator Romeo Avatar bimsky
    Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    fachowy spalacz paliwa
    Czas spędzony na forum
    32 d 22 h 12 m

Domyślnie

Ej spokojnie, ludzie ! Ja też czekam, od 2006/2007

klekot ™ gorol Romeo Pokaż na mapie Avatar bocian
    Mieszka w
    SD
    Auto
    156 1.6 TS była ----------------- GT 1.9 JTD jest
    Czas spędzony na forum
    41 d 2 h 4 m

Domyślnie

sorry za OT
    ty se pompon kup w końcu AeRkę --- :-)

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    Ej spokojnie, ludzie ! Ja też czekam, od 2006/2007
    Ty dostaniesz medal za wytrwałość.
    A Twoja BM-ka zostanie komisyjnie zaadoptowana do rodziny Alfa Romeo

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia