Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
-
Moderator
Romeo

Napisał
superalfa.pl
tak miło się czyta taką lekturę a na niezadowolonych klientów trzeba reagować spokojnie i z wyczuciem to przysporzy jeszcze więcej przychylnych komentarzy, tak myśle
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
-
26-09-2009 00:11 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
75andrew155
tak miło się czyta taką lekturę a na niezadowolonych klientów trzeba reagować spokojnie i z wyczuciem to przysporzy jeszcze więcej przychylnych komentarzy, tak myśle
Hmmm a co ze spokojnymi przyszlymi nabywcami ,ktorym pokazuje sie jakies dwa szroty ,ktorych nie bylo w ofercie???Moim zdaniem jest duzo tego typu handlarzy, ktorzy nie licza sie z czasem i kosztem drugiej strony.Z pewnoscia tylko ja nie mam szczescia i tylko ja spotkalem kolejnego cwaniaczka.
-
Moderator
Romeo
No co ja mogę poradzić, czasem klient wychodzi czerwony ze złości z komisu. Nie da się dogodzić wszystkim
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
-
Użytkownik
Dwusuwowiec

Napisał
huragan
Hmmm a co ze spokojnymi przyszlymi nabywcami ,ktorym pokazuje sie jakies dwa szroty ,ktorych nie bylo w ofercie???Moim zdaniem jest duzo tego typu handlarzy, ktorzy nie licza sie z czasem i
kosztem drugiej strony.Z pewnoscia tylko ja nie mam szczescia i tylko ja
spotkalem k
olejnego cwaniaczka.
miarkuj kolego swoje słowa cwaniaczek to jest z ciebie
jak byłeś u mnie to nawet prawa jazdy nie miałeś w mądry ty jesteś, że hej
Taki z ciebie znawca, że przykładałeś telefon komórkowy do pracującego silnika żeby rozmówca mógł posłuchać
to jest dopiero fachowiec
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
superalfa.pl
Taki z ciebie znawca, że przykładałeś telefon komórkowy do pracującego
silnika żeby rozmówca mógł posłuchać to jest dopiero fachowiec
Epic Faill xD
-
-
-
Użytkownik
Romeo
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna
-
ViP
Romeo

Napisał
adasco
K
olejny raz gratuluje super podejscia do klienta (nawet upierdliwego/cennego etc...). Z telefonem rzeczywiscie idiotyzm, ale zeby od razu tak....?
Zastanawia mnie tylko, skad superalfa wie, ktory klient to "huragan".....

podjescie takie jaki klient, jakby mi ktos cos takeigo zrobil sam bym go z komisu wyprosil po co przysparzac sobie klopotu z bzdurnymi reklamacjami
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
adasco
K
olejny raz gratuluje super podejscia do klienta (nawet upierdliwego/cennego etc...). Z telefonem rzeczywiscie idiotyzm, ale zeby od razu tak....?
Zastanawia mnie tylko, skad superalfa wie, ktory klient to "huragan".....

Hmmm mysle ze ten telefon to bylby glupi jakby kolo dzwonil do gluchego mechanika tez sie usmialem
Moze to po prostu ktos inteligetny i nie dal sie nabrac chodz nie mial o samochodach zielonego pojecia.Powiem wam po cichutku ze ta osoba ma juz swoja Alfunie i moze teraz sie spokojnie wypowiadac i porownywac do swojej tej pieknej Alfy nawet w tak zacnym kregu jak to Forum
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)