Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 jtd
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    40 m

Domyślnie Blacharka

Cześć!
    Piszę w stanie sporego wzburzenia, czy jak kto woli wk...iony jak 150, bo jakaś gnida porysowała mi moją bellę w zeszłym tygodniu .
    Ta łajza musiała się sporo napocić, gdyż razem z rysą powstało wgniecenie ( tuż pod linią okien - tylne drzwi ). Jest tam bardzo twarda blacha, więc to coś musiało się mocno natrudzić żeby tego dokonać. Jakbym dorwał to bym połamał wszystkie palce, po kolei...

Pytanie do Szanownych Forumowiczów - czy ktoś zna firmę z okolić Bydgoszczy/Torunia/ Trójmiasta, która potrafi w bezinwazyjny sposób ( bez szpachli, lakierowania itp. metod ) usunąć wgniecenie w drzwiach? Widziałem ofertę firmy http://www.nopaint.pl/ , ale to dla mnie trochę za daleko... .

Z góry dzięki za wszelkie info!

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

alfa romeo blacharka

Zakładki

Uprawnienia