Witam, tak sobie już myślałem ostatnio jak przerobić swoją przyszłą 33.
Doszedłem do wniosku że przecież piękniejsza nie będzie, więc nie ma sensu bawić się w pseudo tuning.
Jednak marzy mi się nowa 33, tzn po renowacji...
No właśnie, czy w Polsce są firmy które zrekonstruują mi tapicerkę tak że będzie wyglądała jak oryginał?
Znalazłem jedną, lecz ich strona nie wygląda zbyt profesjonalnie...
No i jeszcze kwestia kosztów, czy taka kompletna renowacja do oryginału będzie tańsza czy droższa niż np. obszycie auta tapicerką skórzaną, której i tak nie chcę.
Zastanawiam się ile muszę uskrobać żeby zrealizować swoją fantazję![]()
zapytaj Redziego, jest na etapie obszywania skórą gtv
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
Oooo to bardzo ciekawe
ale taką to bym się nie odważył jeździć
Trzymałbym w salonie przy kominku![]()
kwestia tylko tego czy da się znaleźć tkaninę/dzianinę taką jakiej użyto w oryginale
nawet jak nie da się jej kupić to na pewno da się ją wykonać ale koszty będą ogromne :/
tańsza czy droższa niż skóra - hmm , a jak kupisz 33 z oryginalną skórą ??
wszystko jedno , jakoś to będzie , jak czytam Twoje posty to wiem że nie zginiesz w świecie motoryzacji
...a może kupisz bez skóry i będzie w dobrym stanie ? na pewno są takie egzemplarze , jak sobie przypomnę np 75 kolegi Amigasa - ma naprawde ładną tapicerkę , wyprać raz na jakiś czas i tyle![]()
Nooo to było miłe![]()
![]()
Achhh jeszcze nie kupiłem samochodu i już się martwię na zapas
Ale tak to jest jak całe życie czeka się na samochód, ja już zacząłem odliczanieJeszcze tylko 188 dni 7 godzin 34 minuty i osiemnastka na karku
Może będzie super stan i nie trzeba będzie nic zmieniać, tylko wyprać i już![]()
dzięki za poprawienie mnie
33 z recaro w czarnej alcantarze musi byc mega fajna , jak nasz młody kolega taką trafi to od razu go pocieszę że alcantarę kupi bez problemu do ewentualnej renowacji![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki