Serdecznie zapraszam do lektury aż 4 strony z dokładnym opisem, plusami, minusami i innymi rzeczami![]()
aktualny numer "Motoru" mamy rozumieć ??![]()
WYNAJEM AUT ZABYTKOWYCH:
Hudson Super Six - 1929r, Warszawa 203 - 1964r, Citroen AC4 Long - 1932r, Austin 7 Ruby - 1935r, Austin 10 Vintage - 1937r, Mercedes 170V - 1952r 888-99-55-32 -Rentgen-

Moim zdaniem "Motor" to najbardziej obiektywne czasopismo motoryzacyjne na polskim rynku.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.

Zgadzam się, ale jest tam zbyt wiele oczywistych informacji dla totalnych laików, ale mimo wszystko czasem sięgam po ten tygodnik. Ostatni numer z Alfą 166 też mam
Pozdrawiam.
- Rafał

Przeczytałem ten artykuł! Jest dość ciekawy i wydaje się być uczciwym tylko,jak kolega powyżej zauważył zbyt oczywisty,zdecydowanie dla laików! Nas (a raczej Was,bo ja użytkuję Lancie Kappe) zainteresował by bardziej konkretny artykuł!
kupiłem przeczytałem i nic nowego się nie dowiedziałem. Cieszą coraz lepsze oceny modeli Alfy, 166 ocenili na 4 gwiazdki a więc polecany. Wymienione minusy to błahostki. Brakuje mi tylko szerszych informacji na temat wersji wyposażeniowych, dostępnych kolorów lub opinii użytkowników. Jedno zdanie z artykułu mi się spodobało:
Diesle-dla wszystkich, benzynowe-dla fanów Alfy
tak jest, tylko benzyna![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki