Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Użytkownik Pirat drogowy Avatar spike
    Mieszka w
    Gdynia/Fjellsa
    Auto
    159SW 2.4 jtdM
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    20 h N/A

Domyślnie

Cytat Napisał szyrud1696 Zobacz post
    Ja przetestowałem już różne marki. Aktualnia zakupiłem do 159-tki Opony Continental SportContact 2. Bardzoooo zadowolony
    Identyczną sytuację mam na ten sezon ,oponki przetestowane w długiej trasie,dla mnie rewelacyjne,do drogi przyklejone i ciche przy tym,mimo że mają 235 szerokości.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Scuderia
    Mieszka w
    Warszawa, Tarchomin
    Auto
    Alfa Romeo 33 1.7 8v 1991r, Alfa Romeo 164 3.0 V6 24v Q4 1994r
    Czas spędzony na forum
    2 d 13 h 32 m

Domyślnie

Odkupuję temat bo chcę w najbliższym czasie kupić opony letnie do mojej Q4. Teraz jest na to dobry czas, bo hurtownie często wyprzedają letnie gumy. Rozmiar opon to będzie 225/45/R17. Przejrzałem sobie trochę różnych testów i wybór zawęziłem do Pirelli Cinturato P7 lub P Zero, Bridgestone S001 lub RE050A, Yokohama S.drive i Dunlop SP Sport Maxx TT. Czy ktoś jeździł na którejś z tych opon? Czekam na opinie.
    Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik

Użytkownik Ogier Pokaż na mapie Avatar trebor
    Mieszka w
    nowy sącz
    Auto
    156sw 1.9 jtd 2004
    Czas spędzony na forum
    6 d 21 h 55 m

Domyślnie

Ja miałem P Zero rewelacja, ciche i świetnie się trzymają na suchym i mokrym.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar michałsnk
    Mieszka w
    w Sanoku
    Auto
    W domu : Alfa Romeo 156 JTD 105 ps 255Nm,Berlingo 1.9D (XUD) wolnossące.
    Czas spędzony na forum
    3 d 22 h 19 m

Domyślnie

Wpisz sobie na autoświat.pl test opon i dopisz rozmiar jaki Cię interesuje potem sam tutaj napisz jakie bierzesz pod uwagę i dlaczego
    Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy ?
    http://www.wloskiepodkarpacie.pun.pl/forums.php
    Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

jakie opony letnie polecacie

opony letnie jakie polecaciejakie polecacie opony letniejakie opony letniejakie letnie opony polecaciejakie polecacie letnie oponyalfa romeo forum jakie opony letnieróżnica między 21555 a 20555które polecacie opony letnieskoda fabia jakie oponyjakie opony letnie fabia

Zakładki

Uprawnienia