Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
Użytkownik Dwusuwowiec
Skóry!Co najlepsze dla skóry?Pielęgnacja!
Witam Alfaholików!
Nie wiem czy ten temat już był ale mam pytanie.Jakie sposoby macie na pielęgnacje skóry(jasnej)?Zimą a latem?Pozdrawiam.
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
Użytkownik Romeo
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 24-02-2010 o 21:36
-
-
-
Użytkownik Romeo

Napisał
Lesio 
Napewno nic nie kupuj z Carplan-a do skóry.
dlaczego?
-
Użytkownik Rowerzysta

Napisał
fr33 
a wiecie, że czyszczenie chusteczkami do pupy dla niemowląt daje bardzo dobry efekt i pielęgnację?
potwierdzam te chusteczki są dobre choć nie przeznaczone do tego, ja nimi nawet buty czyszczę czasami
Użytkownik Pirat drogowy

Miałem kiedyś taki środek w spray'u i nie pamiętam co to było, ale było z za granicy (polskie naklejki były przyklejone na puszce) puszka była czarno zielona. Środek był naprawdę super, po dwóch myciach skóra zrobiła się bardzo naprawdę bardzo miękka.
Czy ktoś wie co to było??
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
Użytkownik Dwusuwowiec
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
absorb bycast opinie
, dobry środek do pielęgnacji skóry forum
, co jest najlepsze do pielęgnacji skóry
, oryginalne sposoby na pielegnacje skory zima
, skóra baycast forum
, ikea preparat do pielegnacji skóry opinie
, pielęgnacja ciemnej skóry
, opinie o skorach bycast
, jasna skore
, bycast opinie
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia