witam wszystkich mam dylemat mam w domu same włoskie auta i już fortunę wydałem na kasowanie błędów za każdą wizytę od 50zł
Oglądałem na allegro komputery http://moto.allegro.pl/item930555863...ta_polski.html czy ktoś ma taki komputer i czy działa takie coś a może lepiej kupić interfejs, proszę o pomoc w tym temacie![]()
Wygląda sensownie fajne urządzenie, ale interfejs wychodzi taniej tyle, że z laptopem musisz ładować się do auta i chyba nie przestawisz tym takich parametrów jak kąt wyprzedzenia zapłonuKumpel kupił interfejs ze wszystkimi możliwymi końcówkami za ponad 200 złotych i wszystko mu śmiga na wszystkich autkach z OBD II
Wygląda obiecująco i w sumie cenowo też przystępne
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Jak kupisz to daj znać jak działa (i może jakieś fotki). Bo ostatnio też chciałem coś takiego miećMoże nie za tą cenę, bo sprawdzanie/kasowanie błędów mam za darmo - ale tylko pn-pn od 8-17, co może oznaczać chwilę niepewności np. w trasie. Taki komputerek rozwiązałby dylemat, czy dzwonić na assistance (gdzie nie mają właśnie Examinera/Alfadiaga), czy spokojnie jeździć
![]()
Tylko ostrożnie ,ja się naciołem u tych gości.Najlepiej kup osobiście.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki