No troche przesadzili... Atrapa , klamki i lusterka kiepskiej jakosci??? To jakas kompletna bzduraKlamki sa doskonale, stylowe i z metalu.. Ale co do jakosci plastikow musze sie zgodzic niestety, choc chyba bardziej chodzi o ich kiepskie spasowanie
![]()
Moja bella - http://www.forum.alfaholicy.net/nasze_belle/16872-moj_czerwony_sportwagon.html#post202626
Adasco to nie jest to...mam to w oryginale w AŚ... :mrgreen: :mrgreen:
Jakas pomylka??
Wkleiłeś artykuł z "MOTOR"u a nie z AŚ :roll:Napisał adasco
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
...no i ta druga strona:
A tak na marginesie, artykul dosc szczery,zyciowy, moze Golfiarz nie zdecyduje sie na zakup Alfy po jego przeczytaniu ale przeciez wlasnie o to nam chodzi.
Wspomniane jest tez w prawej czesci 2giej strony o Alfafolikach miedzy innymi...:mrgreen: :mrgreen:
www.alfaholicy.org
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moja bella - http://www.forum.alfaholicy.net/nasze_belle/16872-moj_czerwony_sportwagon.html#post202626
dobry artykul :mrgreen: jak taki golfiarz czy inny drech przeczyta to napewno nie kupi sobie alfy, a wiadomo ze im mniej alf na drodze tym fajniej dla Was-wlascicieli(niestety narazie Was ale mam nadzieje ze wkrotce bede mowil Nas :mrgreen: )
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
no!
i sorry za pomykle.... AŚ nie czytuje od dawna, a w motorze tez bylo o alfie... no nic - zawsze jeden text wiecej![]()
Typowy artykuł "Auto-Światowski" - czyli odkrycie ameryki na temat psujacego sie wariatora, drogiej zawiechy, zuzycia oleju i ze nie mozna naprawiac byle gdzie.
Ciekawe dla kogo pisza takie artykuły jezeli ma to byc pismo dla fanow motoryzacji?? Kazdy kto chociaz troszke sie interesuja motoryzacja o wszystkim co tu napisane wie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki