Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    adasco
    Gość

Domyślnie

naści - od nadwornego skanera

klik

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Daniel156SW
    Mieszka w
    Heilbronn
    Auto
    Sportwagon 1.9JTD
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    3 h 54 m

Domyślnie

No troche przesadzili... Atrapa , klamki i lusterka kiepskiej jakosci??? To jakas kompletna bzdura Klamki sa doskonale, stylowe i z metalu.. Ale co do jakosci plastikow musze sie zgodzic niestety, choc chyba bardziej chodzi o ich kiepskie spasowanie
    Moja bella - http://www.forum.alfaholicy.net/nasze_belle/16872-moj_czerwony_sportwagon.html#post202626

areks
    Gość

Domyślnie

Adasco to nie jest to...mam to w oryginale w AŚ... :mrgreen: :mrgreen:
    Jakas pomylka??

ViP Romeo Avatar Emenems
    Mieszka w
    Turek
    Auto
    Renault Scenic II 1.9 dCI 120KM
    Czas spędzony na forum
    5 h N/A

Domyślnie

Cytat Napisał adasco
    naści - od nadwornego skanera

Obrazekklik
    Wkleiłeś artykuł z "MOTOR"u a nie z AŚ :roll:
    Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"

areks
    Gość

Domyślnie

Co prawda z mojego OLYMPUSA bo skaner zakurzony ale moze sie doczytacie...

Oto 1str.a zaraz 2ga :twisted: :twisted:

areks
    Gość

Domyślnie

...no i ta druga strona:

A tak na marginesie, artykul dosc szczery,zyciowy, moze Golfiarz nie zdecyduje sie na zakup Alfy po jego przeczytaniu ale przeciez wlasnie o to nam chodzi.
    Wspomniane jest tez w prawej czesci 2giej strony o Alfafolikach miedzy innymi...:mrgreen: :mrgreen:
    www.alfaholicy.org
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Daniel156SW
    Mieszka w
    Heilbronn
    Auto
    Sportwagon 1.9JTD
    Czas spędzony na forum
    3 h 54 m

Domyślnie

Zgadzam sie z tym artykulem w 100% ,a najbardziej jezeli chodzi o problemy z dobrymi mechanikami, zaczyna mnie to dobijac, nie znam NIKOGO kto naprawia te auta z pasji, czy sie w nich specjalizuje . Masakra... Ale NIGDY nie kupie innego auta, a juz napewno nie VW :mrgreen:
    Moja bella - http://www.forum.alfaholicy.net/nasze_belle/16872-moj_czerwony_sportwagon.html#post202626

Użytkownik Pirat drogowy Avatar AlfaFAN
    Mieszka w
    Pińczów
    Auto
    Fiat Tempra 1.6&2.0... mam nadzieję, że wkrótce Alfa Romeo...
    Czas spędzony na forum
    3 d 7 h 25 m

Domyślnie

dobry artykul :mrgreen: jak taki golfiarz czy inny drech przeczyta to napewno nie kupi sobie alfy, a wiadomo ze im mniej alf na drodze tym fajniej dla Was-wlascicieli(niestety narazie Was ale mam nadzieje ze wkrotce bede mowil Nas :mrgreen: )
    "Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee

adasco
    Gość

Domyślnie

no!

i sorry za pomykle.... AŚ nie czytuje od dawna, a w motorze tez bylo o alfie... no nic - zawsze jeden text wiecej

Użytkownik Romeo Avatar Siekier
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 156 1,8TS
    Czas spędzony na forum
    6 h 39 m

Domyślnie

Typowy artykuł "Auto-Światowski" - czyli odkrycie ameryki na temat psujacego sie wariatora, drogiej zawiechy, zuzycia oleju i ze nie mozna naprawiac byle gdzie.
    Ciekawe dla kogo pisza takie artykuły jezeli ma to byc pismo dla fanow motoryzacji?? Kazdy kto chociaz troszke sie interesuja motoryzacja o wszystkim co tu napisane wie.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

scenic ii artykuł auto świat

Zakładki

Uprawnienia