Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
Użytkownik Romeo

w październiku zeszłego roku polerowałem lakier na swojej 147,wszystko wyglądało pięknie i nie było żadnych ubytków a lakier odzyskał dawną świeżość.
samochodem jeździ moja żona po polskich drogach i aż się boję pomyśleć co zastanę po tej naszej zimie jak zobaczę niebawem alfę...
z tego co wiem są jakieś odpryski na zderzaku,a był lakierowany przed zimą.
moja druga ulubienica...
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
polerka mechaniczna
, polerka 3m , jak robic polerke samochodu mechanicznie, polerowanie polerka nakładki, nakładki do polerowania, polerka mechaniczna samochodu jak , matuje 2500 i sa rysy forum, polerki do samochodu lista firm, nakładka do polerowania, jak zrobić dobrą polerkę, polerka auta w wieluń, przegrzenie lakieru, polerka auta wieluń, nakładki do polerki samochodowe baran, polerka mechaniczna tempo, polerki mechaniczne do aut sklep, nakładka na bosza do polerowaniaTagi dla tego tematu
Uprawnienia