Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Forum ogólne o Alfa Romeo - Ogólne rozmowy na temat Alfa Romeo i podzespołów, kiedy dyskusja nie dotyczy żadnego konkretnego modelu. Rozmowy natury filozoficznej, sprzedaż, informacje, decyzje kierownictwa marki.
    Użytkownik Romeo Avatar andro34
    Mieszka w
    Płońsk-holandia
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2005r i AR 147 JTDm 2005r.
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    7 h 47 m

Domyślnie

w październiku zeszłego roku polerowałem lakier na swojej 147,wszystko wyglądało pięknie i nie było żadnych ubytków a lakier odzyskał dawną świeżość.
    samochodem jeździ moja żona po polskich drogach i aż się boję pomyśleć co zastanę po tej naszej zimie jak zobaczę niebawem alfę...

z tego co wiem są jakieś odpryski na zderzaku,a był lakierowany przed zimą.

moja druga ulubienica...

Użytkownik Romeo Avatar KUBAS
    Mieszka w
    SZCZECIN/GRYFINO
    Auto
    SeatCordoba(SW)...1,416V:)
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    19 h 56 m

Domyślnie

zawsze to fajniej ujrzeć efekty własnej ciężkiej pracy po polerowaniu i woskowaniu
    !!!!

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

polerka mechaniczna

polerka 3m jak robic polerke samochodu mechaniczniepolerowanie polerka nakładkinakładki do polerowaniapolerka mechaniczna samochodu jak matuje 2500 i sa rysy forumpolerki do samochodu lista firmnakładka do polerowaniajak zrobić dobrą polerkępolerka auta w wieluńprzegrzenie lakierupolerka auta wieluńnakładki do polerki samochodowe baranpolerka mechaniczna tempopolerki mechaniczne do aut sklepnakładka na bosza do polerowania

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia